Veikkausliiga

HJK:lle tärkeä voitto Ilveksestä

Jair Silva HJK

Helsingin Jalkapalloklubi otti Tampereen Ilveksestä tärkeän voiton jalkapallon Veikkausliigan 24. kierroksella. Voittonsa turvin HJK piti vielä mahdollisuuden Suomen mestaruuteen elossa.

HJK käänsi tappioaseman 3-2 -voitoksi Tampereella pelatussa ottelussa Ilvestä vastaan. HJK:n sankari ottelussa oli brasialaishyökkääjä Jair, joka iski kaksi maalia. Jairille maalit olivat Veikkausliigassa tämän kauden viides ja kuudes. Kahdella edellisellä kaudella pelaaja edusti Ilvestä tehden kahden kauden aikana yhteensä viisi maalia.

Vieraiden kolmannesta maalista vastasi Valtteri Moren. Ilveksen maalit merkittiin Tuomas Ollilalle ja HJK:n Luis Murillon omaksi maaliksi. Kolumbialaisen omalla maalilla Ilves meni ottelun toisella minuutilla johtoon ja Ollila teki kotijoukkueen kavennusmaalin 83. minuutilla.

Voiton myötä HJK nousi hetkeksi Veikkausliigan kärkeen tasapisteisiin Kuopion Palloseuran kanssa, jonka vierasottelu käynnistyi myöhemmin FC Interiä vastaan.

HJK:lla on jäljellä kolme ottelua Veikkausliigassa. Kaksi seuraavat ovat kotipelejä FC Interiä ja HIFK:ta vastaan. Kausi päättyy 31.10. KuPS:n vieraana jolloin mestaruus viimeistään ratkeaa.