Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

HJK:n pitkäaikainen apuvalmentaja Joonas Rantanen siirtyy päävalmentajaksi Ykköseen

HJK
AOP

HJK:n Veikkausliiga-joukkueen apuvalmentaja Joonas Rantanen siirtyy ensi kaudeksi helsinkiläisen Gnistan IF:n päävalmentajaksi.

Joonas Rantanen on kiitollinen ajastaan HJK:ssa.

– Olen saanut valmentajana kasvattaa siipiäni maan johtavassa organisaatiossa sekä kokea erityisiä hetkiä seuran eri joukkueissa. Olen kiitollinen ihmisistä, kohtaamisista sekä mahdollisuuksista, mitä Klubi on itselleni tarjonnut.

– Ennen siirtymistä uuteen keskittyminen ja energia suunnataan jäljellä oleviin peleihin, Rantanen tunnelmoi.

Rantanen on tehnyt hienon uran HJK:n valmentajana valmennuspäällikkönä ja akatemiavalmentajana sekä päävalmentajana naisten joukkueessa ja miesten reservijoukkueessa. Vuonna 2019 hän valmensi HJK:n naisten joukkueen Suomen mestaruuteen ja kaudella 2020 miesten reservijoukkue HJK Klubi 04 nousi Ykköseen hänen valmennuksessaan.

Kuluvalla kaudella Rantanen on toiminut toisena valmentajana Toni Koskelan valmennustiimissä.

– Valtavan iso kiitos Joonakselle Klubin eteen tehdystä erinomaisesta työstä. Jope edustaa seuramme arvoja parhaalla mahdollisella tavalla, ja on ollut hienoa tehdä yhteistyötä hänen kanssaan ja seurata hänen kehittymistään valmentajana, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kiittää.

Gnistan pelaa ensi kaudella Ykkösessä. Tällä kaudella joukkue sijoittuu Ykkösen viidenneksi tai kuudenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat