Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venezia yllätysvoittoon Serie A:ssa

Mattia Aramu harhautteli Fiorentinan pelaajaa Serie A:ssa
AOP

Maanantaina Italian Serie A:ssa pelattiin yksi kamppailu, kun sarjassa pohjalle juuttunut Venezia kohtasi kotinurmellaan Fiorentinan. Ottelusta odotettiin tiukkaa ja sellainen siitä saatiin.

Toiseksi viimeisenä kahdeksannelle kierrokselle saavuttaessa ollut Venezia nappasi hienon kotivoiton maaottelutauon jälkeen Fiorentinasta 1-0 -lukemin. Venezian maalista ottelun avausjaksolla vastasi hyökkääjä Mattia Aramu, jolle maali oli kauden toinen Serie A:ssa.

Kotijoukkueen urakkaa helpotti se, että toisen jakson loppupuolella reilu 10 minuuttia ennen täyden ajan päättymistä vieraiden hyökkääjä Riccardo Sottil otti toisen keltaisen kortin ja lensi ulos ottelusta. Sottil oli onnistunut kertaalleen maalinteossa tällä kaudella ja se tapahtui Interiä vastaan kotiottelussa puolitoista kuukautta sitten.

Voitto oli sarjanousijalle kauden toinen. Kahdeksan ottelun jälkeen tilillä on kahdeksan pistettä ja voiton myötä pisteputki venyi kolmeen otteluun, kun kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on venynyt tasapeleihin Cagliarin vieraana ja kotiottelussa Torinoa vastaan. Loppuviikosta Venezia pelaa vierasottelun Sassuoloa vastaan ja ensi viikolla arkipelin kotonaan Salemitanaa vastaan.

Fiorentinalle tappio oli toinen putkeen. Joukkue on napannut tällä kaudella neljä voittoa ja neljä tappiota Italian pääsarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut