Seuraa meitä:

Muut

HJK:lla iso kotiottelu israelilaista vastustajaa vastaan

HJK pelaajat tuulettaa maalia
AOP

Helsingin Jalkapalloklubi pelaa torstaina UEFA:n konferenssiliigan alkulohkon kolmannen ottelun kotikentällään Helsingissä Israelin Maccabi Tel Avivia vastaan. Ottelu on konferenssiliigan päivän kierroksen ensimmäinen ja se alkaa jo kello 17.30.

HJK:lla on eurokentillä jatkoonpääsyn suhteen iso ottelu edessä torstaina, kun vastaan asettuu kahdesta ensimmäisestä konferenssiliigan pelistä neljä pistettä tililleen kerännyt Maccabi Tel Aviv.

Helsingin Jalkapalloklubi otti viikonloppuna maaottelutauon jälkeen ison voiton kotimaan Veikkausliigassa kaatamalla Tampereen Ilveksen vieraissa 3-2 -lukemin. Jair Silva iski ottelussa kaksi maalia.

Kotikentällä HJK:lla on ollut todella vaikeaa, sillä edellisen kerran joukkue on välttänyt Helsingissä pelatussa ottelussa tappion Kuopion Palloseuraa vastaan elokuun lopulla, kun joukkueet pelasivat 1-1 -tasapelin. Tämän jälkeen kotimaan kentillä on tullut kolme kotitappiota ja eurokentillä tappio LASK:lle.

Helsinkiläiset avasivat konferenssiliigassa pistetilinsä toisella kierroksella, kun joukkue murskasi vieraissa Alashkertin 4-2 -lukemin.

Maccabi Tel Avivin kausi Israelin pääsarjassa on alkanut vaikeasti, sillä 14 joukkueen sarjassa Maccabi on vasta yhdeksäntenä kuuden pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen maaliero on pakkasella neljän maalin verran. Joukkue on ottanut ainoastaan kaksi voittoa ja venynyt kerran kotitasapeliin. Vieraissa Maccabi on kärsinyt kaikissa kolmessa pelissä tappion. Konferenssiliigassa joukkue voitti avauspelissään Alashkertin kotona 4-1 -lukemin, mutta toisessa pelissä LASK:n vieraana Maccabi hyytyi 1-1 -tasapeliin.

Lohkon toisessa ottelussa Alashkert pelaa kotonaan LASK:a vastaan. Tuo ottelu käynnistyy kahdeksan muun kamppailun kanssa kello 19.45.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut