Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-seurat päättivät väliaikaisista liiketoiminnan rajoituksista

Englannin Valioliiga
AOP

Valioliiga-seurat äänestivät maanantaina uusista säännöistä, jotka estävät väliaikaisesti kaupalliset järjestelyt, jotka sisältävät olemassa olevia liikesuhteita.

Newcastle teki kaikkien 20 Valioliiga-seuran hätäkokouksessa selväksi, että he pitivät sääntömuutosta, joka kieltää väliaikaisesti kaupalliset järjestelyt, jotka sisältävät olemassa olevia liikesuhteita, kilpailunvastaisena. Uudet säännöt on jo ehditty tulkita suoraksi estoksi Newcastlen uusia saudiarabialaisia omistajia kohtaan.

Newcastlea edusti Lee Charnley, nykyinen toimitusjohtaja, eikä Amanda Staveley, johtaja ja vähemmistöosakas, joka on nyt vastuussa seuran päivittäisestä johtamisesta. Tietojen mukaan Charnley ilmoitti, että muutokset olisivat laittomia.

Seurat kuitenkin äänestivät muutoksesta ja se hyväksyttiin äänin 18 puolesta ja vain Newcastle vastaan. Manchester City pidättäytyi äänestämästä.

Tietojen mukaan monet Valioliiga-seurat ovat huolissaan siitä, että Newcastlen saudiarabialaisomistajat voivat tehdä öljyrikkaassa valtiossa sopimuksia, jotka voivat antaa heille etua. Seurat haluavat ottaa käyttöön ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, jotka joko estävät tämän tai varmistavat, että niistä maksetaan käypä markkina-arvo.

Sääntö on voimassa seuraavan kuukauden ajan ja sitä sovelletaan kaikkiin 20 seuraan. Tietojen mukaan monet niistä haluavat, että siitä tai vastaavasta säännöstä tulee pysyvä. Toiveissa on myös, että perustetaan työryhmä, joka sisältää poikkileikkauksen seuroista, selvittämään, mitä muutoksia olisi tehtävä. Newcastlelta on kysytty, haluavatko he osallistua siihen.

Valioliiga oli jo tutkinut aiemmin tällaisia ​​kysymyksiä ja osallistuu edelleen pitkäaikaiseen tutkimukseen siitä, onko Manchester City rikkonut taloudellista reilua peliä koskevia sääntöjä. City on kiistänyt syyllisyytensä.

Newcastlen haltuunoton jälkeen 19 muuta seuraa vaativat erityiskokousta Valioliigan kanssa ja halusivat ymmärtää, miksi sopimus oli allekirjoitettu. Kokous pidettiin viime tiistaina. Heti sen jälkeen 19 seuraa tapasivat keskenään keskustellakseen saudiarabialaisten kilpailijoiden saamisen taloudellisista seurauksista. Tämä johti luonnokseen lähipiiriliiketapahtumien väliaikaisesta kieltämisestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga