Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Lionel Messi osui kahdesti – PSG nousi takaa voittoon

Kylian Mbappe ja Lionel Messi juhlivat maalia.
AOP

PSG nousi hienosti tappioasemasta voittoon, kun joukkueen suurimmat tähdet onnistuivat maalinteossa RB Leipzigiä vastaan.

Tiistain Mestarien liiga -kierroksella nähtiin iso kasa maaleja. Pariisissa nähtiin viiden maalin ottelu, kun PSG kaatoi Saksan Bundesliigan kärkijoukkueisiin kuuluvan Red Bull Leipzigin 3-2 -lukemin.

PSG:ltä maalinteossa onnistuivat Kylian Mbappe ja Lionel Messi kahdesti. Messi tasoitti pelin 2-2’n ranskalaisen syötöstä ja naulasi pilkulta kotijoukkueen voittomaalin. RB Leipzigiltä onnistuivat maalinteossa avausjaksolla puolen tunnin kohdalla Portugalin Andre Silva ja toisella jaksolla vajaan tunnin jälkeen Nordi Mukiele, mutta johto ei joukkueelle riittänyt. Lisäajalla Mbappe sai mahdollisuuden iskeä rangaistuspotkusta kotijoukkue jo 4-2 -johtoon, mutta veto painui yli.

Pariisilaiset nousivat A-lohkossa kärkeen ohi Manchester Cityn, joka kaatoi alkuillan ottelussa selvin lukemin Club Bruggen vieraissa, joita vastaan PSG hyytyi 1-1 -tasapeliin reilu kuukausi sitten. RB Leipzig vaatii jopa pienen ihmeen, mikäli joukkue meinaa päästä Eurooppa liigan pudotuspeleihin tällä kaudella, sillä saksalaiset ovat lohkonsa jumbona pisteittä ja Club Brugge on kolmantena neljällä pisteellä.

Mestarien Liigan tiistain tulokset

Besiktas vs. Sporting 1-4
Club Brugge vs. Manchester City 1-5
Ajax vs. Dortmund 4-0
Atletico Madrid vs. Liverpool 2-3
FC Porto vs. AC Milan 1-0
Inter vs. Seriff Tiraspol 3-1
PSG vs. RB Leipzig 3-2
Shakhtar Donetsk vs. Real Madrid 0-5

Mestarien liigan keskiviikon ottelut

19.45 FC Barcelona vs. Dinamo Kiova
19.45 RB Salzburg vs. Wolfsburg
22.00 Benfica vs. Bayern Munchen
22.00 Chelsea vs. Malmö
22.00 Lille vs. Sevilla
22.00 Manchester United vs. Atalanta
22.00 Young Boys vs. Villarreal
22.00 Zenit vs. Juventus

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga