Mestarien liiga

Mestarien liigan alkuillassa nähtiin paljon maaleja

Sporting CP players celebrates for Sebastian Coates s goal during the UEFA Champions League group C match between Besikt

Mestarien liigassa tiistain alkuillan otteluissa tehtiin rutkasti maaleja, kun kummassakin pelissä nähtiin suurinumeroiset vierasvoitot. Sporting Lissabon ja Manchester City hakivat pisteet vieraistaan harjoitellen maalintekoa.

Turkissa Besiktas sai vastaansa Sporting Lissabonin. Vieraat hakivat hienon 4-1 -vierasvoiton. Ottelun ensimmäisellä jaksolla jo nähtiin viisi maalia, mutta näisä neljä hyväksyttiin, kun Sporting marssi 3-1 -johdossa tauolle ja kotijoukkueelta hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen kavennusmaali lisäajalla. Ottelun toisella jaksolla nähtiin vain yksi maali, kun brasilialaispelaaja Paulinho onnistui viimeistelemään loppulukemat. Vierailta Uruguayn Sebastian Coates onnistui kahdesti maalinteossa.

Belgiassa Club Bruggen pisteputki katkesi karusti Manchester Cityä vastaan, kun Pep Guardiolan miehistö haki tyylipuhtaan 5-1 -vierasvoiton.

Avausjaksolla Joao Cancelo iski vieraat ensin johtoon ja Riyad Mahrez vei ennen taukoa rangaistuspotkusta Cityn kahden maalin johtoon.

Toisen jakson alussa Kyle Walker lisäsi vieraiden johdon kolmeen. Reilun tunnin jälkeen vaihtomies 19-vuotias Cole Palmer iski komealla laukauksella takakulmaan Cityn jo 4-0 -johtoon. Kotijoukkue kavensi pelin kulmapotkun jälkeen Hans Vanakenin Mestarien liiga -kauden kolmannella osumallaan, mutta hetkeä myöhemmin Mahrez viimeisteli loppulukemat illan toisella osumallaan.