Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Mestarien liigan alkuillan ottelussa FC Barcelonalla pakkovoiton paikka

FC Barcelona Ansu Fati
AOP

Mestarien liigan keskiviikon ottelukierros alkaa kahdella ottelulla totutusti kello 19.45 alkaen. FC Barcelona on totisen paikan edessä, kun joukkue saa vastaansa Dinamo Kiovan. Toisessa ottelussa Red Bull Salzburg saa Itävaltaan vieraakseen Wolfsburgin. 

FC Barcelona on ajautunut tukalaan asemaan Mestarien liigan lohkovaiheessa, sillä joukkueella on kahden pelin jälkeen tilillä nolla pistettä ja mikäli Dinamo Kiovaa vastaan voittoa ei tule, niin Barcelonassa voidaan alkaa hautaamaan kirveitä kassiin jatkopaikan suhteen.

Bayern Munchen johtaa lohkoa kuudella pisteellä ja Benfica on toisena neljällä pisteellä.

Barcelona palasi maaottelutauolta makealla voitolla, kun joukkue kaatoi kotikentällään Valencian 3-1 -lukemin. Jose Gaya vei vieraat ottelussa heti alkuminuuteilla johtoon, mutta Barcelona marssi pelissä lopulta voittoon Ansu Fatin, Memphis Debayn ja Philippe Coutinhon maaleilla.

Dinamo palasi kentille niin ikään voitolla, kun joukkue haki Ukrainan pääsarjassa Lvivin vieraista 4-1 -voiton ja piti kolmen pisteen eron sarjan kärjessä Shakhtar Donetskiin, joka taipui eilen Real Madridille 5-0 -lukemin kotonaan.

Dinamon tehokkaimmat pelaajat ovat Ukrainan sarjassa olleet Viktor Tsygankov, Vitaliy Buyalskyy ja Denys Garmash. Tsygankovilla on kahdeksan tehtyä maalia. 31-vuotias Garmash osui viime pelissä kahdesti ja nosti maalimääränsä viiteen.

Mestarien liigassa joukkue ei ole maalinteossa vielä onnistunut tällä kaudella kuten ei Barcelonakaan.

Mestarien liigan keskiviikon ottelut

19.45 FC Barcelona vs. Dinamo Kiova
19.45 RB Salzburg vs. Wolfsburg
22.00 Benfica vs. Bayern Munchen
22.00 Chelsea vs. Malmö
22.00 Lille vs. Sevilla
22.00 Manchester United vs. Atalanta
22.00 Young Boys vs. Villarreal
22.00 Zenit vs. Juventus

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga