Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City haastaa Club Bruggen alkuillan ottelussa

Hans Vanaken on Club Bruggen paras maalintekijä Mestarien liigassa.
AOP

Mestarien liigan kolmas alkulohkon ottelukierros käynnistyy totutusti kello 19.45 kahdella ottelulla. Tänään on vuorossa erittäin hyvät ottelut, kun Belgian Club Brugge isännöi Manchester Cityä ja t0isessa pelissä Besiktas saa vastaansa Portugalista Sporting Lissabonin.

Belgian kärkiseura Club Brugge on ollut alkukauden yksi suurimmista yllätyksistä Mestarien liigassa. Kahden ottelun jälkeen joukkueella on tilillä voitto Red Bull Leipzigistä ja tasapeli PSG:stä. Tänään haaste on jälleen kovaa luokkaa, kun Manchester City saapuu vieraaksi.

Manchester City taipui toisella ottelukierroksella vieraissa PSG:lle 2-0 -lukemin. PSG oli ottelussa ottavana osapuolena, mutta City ei onnistunut murtautumaan boxiin tarpeeksi hyvin tehdäkseen maalia. PSG iski 1-0 -maalin heti ottelun alussa ja Lionel Messi viimeisteli vastahyökkäyksestä toisella jaksolla loppulukemat. City kaatui ottelussa tehottomuuteen.

Viikonloppuna City kaatoi kotonaan Valioliigassa Burnleyn 2-0 -lukemin. Club Brugge palasi maaottelutauolta kentille voitokkaasti, kun joukkue kaatoi Cityn tavoin kotinurmellaa Kortrijkin 2-0 -luvuin Ruud Vormerin osumilla.

Mestarien liigassa Club Bruggelta on kahdesti onnistunut maalinteossa belgialaiskeskikenttämies Hans Vanaken. Kotimaan kentällä maaleja on syntynyt vain kolme.

Joukkueet eivät ole aiemmin historiassa kohdanneet, joten katsojia odottaa äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu heti alkuillassa.

Mestarien liigan tiistain ottelut

19.45 Besiktas vs. Sporting
19.45 Club Brugge vs. Manchester City
22.00 Ajax vs. Dortmund
22.00 Atletico Madrid vs. Liverpool
22.00 FC Porto vs. AC Milan
22.00 Inter vs. Seriff Tiraspol
22.00 PSG vs. RB Leipzig
22.00 Shakhtar Donetsk vs. Real Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga