Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Menehtyneen Cardiff-hyökkääjän Emiliano Salan lento-onnettomuuden oikeudenkäynti käynnistyy

Emiliano Salan hautajaiset
AOP

Lentäjä David Henderson myönsi syyllisyytensä osallisuuteen Cardiffin hyökkääjän Emiliano Salan kuolemaan johtaneessa lento-onnettomuudessa.

66-vuotias brittilentäjä David Henderson myönsi yrittäneensä kuljettaa matkustajaa ilman voimassa olevaa lupaa tai lupaa. Hän kiisti toisen syytteen, joka liittyy lentäjätoveri David Ibbotsonin rekrytointiin yksimoottorisen Piper Malibun lentäjäksi Ranskasta Cardiffin lentokentälle Walesissä.

Häntä syytetään ilma-aluksen turvallisuuden vaarantamisesta, joka on ilmailuviranomaisen nostama syyte. 59-vuotiaalla Ibbotsonilla ei väitetysti ollut voimassa olevaa kaupallista lupaa eikä hän ollut pätevä lentämään huonolla säällä.

Oikeudenkäynnin on määrä alkaa tiistaina 19. lokakuuta Cardiff Crown Courtissa Walesissä.

Argentiinalainen hyökkääjä Emiliano Sala kuoli huonossa kelissä sattuneessa lento-onnettomuudessa tammikuussa 2019. Hän oli juuri siirtynyt Ranskan Ligue 1 -joukkue Nantesista Valioliigan Cardiffiin. Salan ruumis löydettiin helmikuussa, mutta Ibbotsonia ei ole löydetty.

Henderson väitti värväneensä Ibbotsonin edestakaisille lennoille viikonloppuna Ranskaan ja Ranskasta Salan kanssa. Hän kiisti toimineensa vaarallisella tai holtittomalla tavalla, joka olisi todennäköisesti vaarantanut jalkapalloilijan lentokoneen. Syytteessä todettiin myös, että Henderson tiesi, että reitille ennustettiin huonoa säätä ja Ibbotson ei ollut pätevä lentämään tuolla säällä.

Henderson halusi oikeudenkäynnin siirtämisen pois Walesin Cardiffista, jotta Cardiff Cityn fanit eivät olisi valamiehistössä. Oikeudenkäynnin odotetaan kestävän kaksi viikkoa. Salan Argentiinassa asuvan perheen ei odoteta olevan paikalla oikeudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga