Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea nöyryytti Teemu Pukin Norwichia

Reece James ja Mason Mount
AOP

Chelsea näytti kaapin paikan lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa, kun joukkue pöllytti Teemu Pukin edustamaa Norwichia 7-0 -lukemin.

Chelsea oli tehokkaalla päällä Valioliiga-lauantain ensimmäisessä ottelussa, kun joukkue murskasi Norwichin 7-0 -lukemin. Ottelun kolme ensimmäistä maalia nähtiin avausjaksolla ja loput neljä toisella jaksolla.

Stamford Bridgellä kotijoukkue joutui tulemaan toimeen ilman saksalaishyökkääjä Timo Werneriä ja Belgian kärkeä Romelu Lukakua, jotka ottivat osumaa aiemmin tällä viikolla Mestarien liigassa. Se ei kuitenkaan kotijoukkueen menoa haitannut, sillä maalintekijöitä löytyi neljä eri kappaletta.

Englantilaishyökkääjä Mason Mount kiitti Thomas Tuchelia vastuusta ja tykitti kolme maalia Norwichin reppuun. Muista maaleista vastasivat Reece James, Callum Hudson-Odoi ja Ben Chilwell. Yksi Chelsean maaleista merkittiin Norwichin omaksi maaliksi.

Teemu Pukki pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Yhdeksän kierroksen jälkeen Norwich on onnistunut kahdesti maalinteossa ja päästänyt yhteensä 23 maalia. Joukkue on koonnut kaksi pistettä ja on sarjassa viimeisenä edellään Burnley sekä Newcastle joilla on koossa neljä pistettä. Leeds on sarjassa sijalla 17 seitsemällä pisteellä, joten Norwichilla on toki kova työ, mikäli meinaa säilyä tämän kauden jälkeen Valioliigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga