Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomen Cup palaa pudotuspelimuotoon

KuPS taisteli alivoimalla jalkapallon Suomen Cupin mestariksi
AOP

Suomen Palloliitto Ry:n hallitus hyväksyi 18. lokakuuta työryhmän esityksen miesten Suomen Cupin pelitavaksi 2022.

Suomen Cupissa palataan kaudella 2022 cup-kilpailun pudotuspelimuotoon.

– Tavoitteena on järjestää mielenkiintoinen kilpailu, joka toimii suomalaista jalkapalloa yhdistävänä tekijänä. Työryhmän keskeisimmät tavoitteet olivat pudotuspelimuodon palauttaminen, eri sarjatason joukkueiden kohtaamiset sekä eurojoukkueiden tasapainoinen valmistautuminen europeleihin, Suomen Cupin kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki avaa.

– Suomen Cup kertoo maamme jalkapallon tarinaa valtakunnallisella ja paikallisella tasolla. Kentän vahva toive paluusta perinteiseen tulos tai ulos -formaattiin on kuultu, Leivo-Jokimäki jatkaa.

Viime keväästä asti työskennelleen työryhmän esityksessä Suomen Cupin tärkeäksi tehtäväksi määritellään urheilun alkuperäisen hienouden palauttaminen miesten Suomen Cupiin –  hyvänä päivänä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

– Ymmärrämme, että Veikkausliigan ohjelmaan maalis-kesäkuulla pelattavat cupin kierrokset tuovat lisää soviteltavaa, mutta oli työryhmän näkemyksen mukaan selvää, että cupia tulee pelata enemmän keväällä kuin talvella, Leivo-Jokimäki kertoo.

Myös alempien sarjojen joukkueet on huomioitu cup-kokonaisuutta rakennettaessa. Jatkossa alempien sarjojen joukkueilla on mahdollisuus kohdata Suomen Cupissa ylempien sarjojen joukkueita aina pääsarjajoukkueisiin asti ja edetä kahden erillisen Regions’ Cupin puolivälieriin.

Kehityspäällikkö Leivo-Jokimäen johdolla Suomen Cupissa tavoitellaan tulevaisuudessa reilua osallistujamäärien kasvua. Suomen Cupin markkinointiin ja viestintään tullaan lisäämään resursseja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat