Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Bayern Munchen jatkoi hurjaa eurovirettään

Leroy Sane Bayern Munchen.
AOP

Saksan Bundesliigaa ennen Lukas Hradeckyn edustamaa Leverkusenia johtava Bayern Munchen otti tyylikkään vierasvoiton Benficasta keskiviikon Mestarien liigan kierroksella. Kolmessa ottelussa Bayern on tehnyt 12 maalia ja pitänyt omansa puhtaana.

Bayern Munchen otti komean 4-0 -vierasvoiton Benficasta ja vahvisti asemia E-lohkon kärkipaikalla. Joukkueen jatkopaikka on voiton myötä varma, mutta lohkovoitto vaatii vielä voiton Dinamo Kiovasta ja tasapelin näiden joukkueiden toisesta kohtaamisesta, mikäli Benfica ei itse onnistu menettämään pisteitä.

Ottelun avausjakso oli vieraiden hallintaa, mutta maaleja ei nähty. Ottelussa ennen Bayernin ensimmäistä maalia joukkueelta kerettiin VAR:n toimesta hylätä kaksi maalia, kun avausjaksolla Robert Lewandowskin tekemää maalia edelsi käsivirhe ja toisen jakson alussa Thomas Mullerin tekemää maalia paitsi0.

Bayernin ensimmäinen maali näki päivänvalon 70 minuutin jälkeen, kun Leroy Sane osui. 10 minuuttia myöhemmin vieraat menivät omalla maalilla 2-0 -johtoon. Lewandowski iski vieraat 3-0 -johtoon kaksi minuuttia myöhemmin ja Sane viimeisteli illan toisellaan 85. peliminuutilla pelin loppulukemat.

Mestarien liigan keskiviikon ottelut

FC Barcelona vs. Dinamo Kiova 1-0
RB Salzburg vs. Wolfsburg 3-1
Benfica vs. Bayern Munchen 0-4
Chelsea vs. Malmö 4-0
Lille vs. Sevilla 0-0
Manchester United vs. Atalanta 3-2
Young Boys vs. Villarreal 1-4
Zenit vs. Juventus 0-1

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga