Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Robert Lewandowski juhlisti sadatta Mestarien liiga -ottelua – Barcelonalle elintärkeä voitto

Sport Bilder des Tages FUSSBALL CHAMPIONS LEAGUE SAISON 2021/2022 Vorrunde Gruppe E FC Bayern Muenchen - Benfica Lissab
AOP

Tiistain Mestarien liigan kierroksella Bayern Munchenin puolalaiskärki Robert Lewandowski juhlisti uransa sadatta ottelua Euroopan kovimmassa seurajoukkueturnauksessa hattutempulla Benfican verkkoon. Ronald Koemanin reilu viikko sitten tehtävistään vapauttanut FC Barcelona otti myös tärkeän voiton.

Bayern Munchen jatkoi kovaa menoa E-lohkossa kukistamalla Portugalin kärkijoukkueisiin lukeutuvan Benfican tylysti 5-2 -lukemin kotikentällään Allianz Arenalla.

Bayernin tykkeinä häärivät Robert Lewandowski ja Leroy Sane. Sane iski ottelussa maalin ja syötti yhden Lewandoskin osumista. Sadatta peliään Mestarien liigassa pelannut Lewandowski iski ottelussa kolme maalia sekä hukkasi yhden rangaistuspotkunkin, joka oli ensimmäinen kerta Mestarien liigassa, kun puolalainen vastaavassa tilanteessa epäonnistuu. Viidennestä maalista kotijoukkueelta vastasi Serge Gnabry upealla sijoituksella kantapäällä maalin takakulmaan.

Benfican maalit ottelussa tekivät ensin avausjaksolla brasialaispuolustaja Morato ja toisella jaksolla Darwin Nunez, joka upotti FC Barcelona reilu kuukausi sitten kahdella osumallaan Lissabonissa. Benfican kaksi tehtyä maalia olivat ensimmäiset Bayernin päästämät maalit Mestarien liigassa tällä kaudella.

Munchenin illan komein maali oli ehdottomasti 5-2 -maali, kun maalivahti Manuel Neuer syötti omalta maalialueelta Lewandowskin puolittaiseen läpiajoon ja tämä tsippasi pallon takakulmaan viimeistellen uransa 82. maalin Mestarien liigassa. Samainen maali viimeisteli myös puolalaisen hattutempun tässä ottelussa.

Ansu Fatista Barcelonan sankari

Ukrainan Kiovassa Dinamo Kiova sai vastaansa FC Barcelonan. Barcelona tarvitsi ottelusta voiton mikäli joukkue halusi säilyttää mahdollisuutensa jatkoonpääsyyn Mestarien liigassa.

Siinä joukkue lopulta onnistui, kun Barcelonan 19-vuotias superlupaus Ansu Fati tykitti rangaistusalueen rajalta noin 20 minuuttia ennen loppua vieraiden 1-0 -voittomaalin. Maali oli Barcelonan toinen tämän vuoden Mestarien liigassa ja aiempikin syntyi Dinamoa vastaan kolmannella kierroksella.

FC Barcelona nousi lohkossa toiseksi, vaikka maaliero on hurjasti neljä maalia pakkasella. Joukkue tarvitsee jatkoonpäästäkseen voiton Benficasta seuraavasta ottelusta. Tasapelin tai tappion sattuessa kohdalle FC Barcelonan on voitettava viimeisessä ottelussa Bayern Munchen vieraissa päästäkseen jatkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga