Seuraa meitä:

Muut

HJK taipui Maccabi Tel Avivin käsittelyssä

UEFA Konferenssiliiga 2021
AOP

Helsingin Jalkapalloklubi koki tappion konferenssiliigan alkulohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelussa Israelin suurseura Maccabi Tel Avivia vastaan.

HJK koki ikävän tappion kotonaan Maccabi Tel Aviville 4-0 -lukemin.

Maccabi Tel Aviv nousi voittonsa myötä lohkossa tukevalle kärkipaikalle ennen LASK:a, joka pelaa Alashkertia vastaan kotonaan myöhemmin torstaina kotiottelussa.

Maccabilla on kolmen pelin jälkeen koossa seitsemän pistettä, kun taas LASK:lla on neljä ja HJK:lla kolme. Mikäli HJK haluaa päästä ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle on joukkueen voitettava LASK ja Alashkert kahdessa viimeisessä ottelussa ja toivottava apuja muilta.

Töölössä pelatussa ottelussa vieraat ottivat pallonhallinnan heti avausjaksolla ja saivat palkinnon noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun Gavriel Kanichowsky iski Maccabin johtoon.

Toisen jakson ensimmäisellä vartilla kaadettiin lisää vettä kotijoukkueen niskaan, kun ensin kroatialaishyökkääjä Stipe Perica iski rangaistuspotkusta 2-0 -osuman ja Kanichowsky tunnin pelin jälkeen 3-0 -osuman. Loppulukemat 4-0 vierailta iski espanjalaispuolustaja Enric Saborit rangaistuspotkusta.

HJK jatkaa viikonloppuna taistelua Veikkausliigan voitosta, kun joukkue kohtaa kotonaan FC Interin. Konferenssiliigan lohkovaiheen kolme viimeistä ottelua pelataan marras-joulukuun aikana.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut