Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Lukas Hradeckyn Leverkusen jäi tasapeliin Betisin vieraana

Real Betis vs Bayer Leverkusen
AOP

UEFA:n Eurooppa-liigassa Leverkusen vieraili kolmannella alkulohkokierroksella Espanjassa Real Betisin vieraana, mutta joukkueet päätyivät tasapeliin. 

Lukas Hradeckyn kipparoima Leverkusen nousi 1-1 -tasapeliin Real Betisiä vastaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannella ottelukierroksella. Joukkueet jatkavat tasapelin myötä G-lohkon kärjessä tasapisteissä. Kumpikin voitti aiemmilla kierroksella Celticin ja Ferencvarosin. Näiden joukkueiden kohtaamisessa Celtic oli alkuviikosta parempi lukemin 2-0.

Betisin ja Leverkusenin välinen ottelu oli tasainen. Ensimmäisellä jaksolla ei juuri tapahtumia ollut, mutta toisen jakson loppupuolella alkoi tapahtua. 75. peliminuutilla Betis siirtyi ottelussa johtoon, kun 28-vuotias Borja Iglesias onnistui ohittamaan Hradeckyn rangaistuspotkusta. Hyökkääjä iski Betisin ainokaisen myös viime viikonlopun vierasottelussa Alavesia vastaan.

Leverkusen ei tästä ottanut itseensä vaan reilut kuusi minuuttia myöhemmin joukkue nousi tasoihin, kun Robert Andrich tasoitti pelin. Andrich siirtyi täksi kaudeksi Leverkusenin riveihin Union Berlinistä. Vastuuta alkukaudesta on tullut vähän ja tämä oli keskikenttämiehen kauden toinen maali kaikki kilpailut mukaanlukien.

Ottelussa päädyttiin lopulta pistejakoon, kun viimeisen kympin aikana ei lisämaaleja nähty. Betis kohtaa La Ligassa viikonloppuna Rayo Vallecanon kotonaan ja ensi viikon arkipelissä Valencian niin ikään kotonaan. Leverkusen matkaa viikonloppuna FC Kölnin vieraaksi ja pelaa ensi viikolla arkipelin kotonaan Karlsruheria vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut