Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Phil Foden Manchester Cityn sankari

Phil Foden
AOP

Manchester City murskasi lauantain Valioliiga-kierroksella vahvasti kauden aloittaneen Brighton Howe Albionin vieraskentällä. Nuori englantilaishyökkääjä Phil Foden oli vieraiden avainpelaaja lauantain ottelussa.

Manchester City otti kauden yhdeksännestä Valioliiga-ottelusta selvän voiton, kun Pep Guardiolan joukkue murskasi vierasnurmella Brightonin 4-1 -lukemin. Ottelu oli paketissa jo avauspuolijan jälkeen, kun City marssi ensimmäisen 45 minuutin aikana 3-0 -johtoon ottelussa.

Cityn joukkueen suurin tähti ottelussa oli 21-vuotias Phil Foden, joka iski kaksi maalia ja teki esityön Riyad Mahrezin iskemään 4-1 -maaliin. Foden on iskenyt Valioliigassa tällä kaudella kolme maalia. Aiemmin Foden osui Liverpoolia vastaan vierasottelussa, kun joukkueet pelasivat 2-2 -tasapelin. Foden ja Mahrezin lisäksi vierailta onnistui Ilkay Gundogan.

Brightonin ainokaisen iski rangaistuspotkusta 81. minuutilla vaihdosta kentälle tullut argentiinalaispelaaja Alexis Mac Allister, jolle maali oli toinen Valioliigassa. Kausi on kolmas keskikenttämiehelle Brightonin riveissä.

Voiton myötä Manchester City nousi 20 pisteeseen ja on toisena kaksi pistettä Chelsean perässä Valioliigassa. Liverpool voi nousta sunnuntaina Cityn ohi toiseksi, mikäli Jurgen Kloppin joukkue kaataa Manchester Unitedin omassa ottelussaan. Brighton on yhdeksän ottelun jälkeen sarjassa jaetulla neljännellä sijalla tasapisteissä Tottenhamin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga