Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Brasilialaisseura Flamengo aikoo ostaa Portugalin pääsarjaseura Tondelan

Flamengo Brasilia
AOP

Brasilialaisseura Flamengon varapuheenjohtaja Rodrigo Tostes kertoi haastattelussa, että Flamengo haluaa saada päätökseen Tondelan oston joulukuuhun mennessä ja pyrkii saavuttamaan Mestarien Liigan seitsemän vuoden sisällä.

Brasilialaisseura Flamengo siirtyy kohti portugalilaisseura Tondelan ostamista, ja seuran varapuheenjohtaja Rogrido Tostesin mukaan tarkoitus on sulkea kauppa jo ennen vuoden loppua.

Tostes selitti myös, että Tondelan hankinta on vain ensimmäinen askel kohti paljon suurempaa suunnitelmaa, joka sisältää olennaisesti pääsyn Euroopan tärkeimpiin mestaruuskilpailuihin, ja teki selväksi, että tavoitteena on kilpailun kannalta sijoittaa Tondela Primeira Ligan kuuden parhaan joukkoon seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.

Tätä varten seura neuvottelee sijoittajien kanssa saadakseen 50 miljoonaa euroa kaupan loppuunsaattamiseksi.

Tostes kertoi, että Tondelan ostaminen on alku Flamengon Euroopan-valloitukselle.

– Se on vasta ensimmäinen askel. Tämä strategia ei toimi, jos ostettava seura on aivan Brasilian lähellä. Kaikki mahdolliset sijoittajat, joille puhuimme, sanoivat sen, ja niin teemme myös me. Haluamme saada seuran Saksaan, Espanjaan, Ranskaan, Afrikkaan, Kiinaan ja Yhdysvaltoihin. Toisin sanoen, tämä ei ole yhden seuran projekti, Tostes selitti.

Suunnitelman toiseen vaiheeseen pääseminen ja panostus toisilla markkinoilla riippuu Tondelan menestyksestä.

– Tarvitsemme vähintään kolme vuotta kypsyttääksemme tätä projektia, viedäksemme seuran Primeira Ligan kärkisijoille. Se on ideana. Sen jälkeen mietimme toista vaihetta, Tostes taustoitti.

Tostesin mukaan aikataulu on kuitenkin haasteellinen.

– Halusimme sen vielä tänä vuonna. Se on tiukka, todella tiukka, ja se johtuu useista tekijöistä. Työskentelemme edelleen tämän vuoden määräajan kanssa. Mutta se on melko tiukka, se ei ole helppoa. Työskentelemme kovasti.

Tostes kuitenkin korostaa, että Flamengo ei laita rahaa tähän projektiin, vaan se laittaa vain brändinsä “peliin”. Raha, 50 miljoonaa, on aina sijoittajien omistuksessa.

Tostes kertoo, että Flamengon tulo Tondelaan tulee vaikuttamaan moneen asiaan, myös joukkueen väreihin. Hän toteaa, että mikään ei ole tässä mielessä suljettua ja perinteitä kunnioitetaan, mutta hän muistuttaa myös, että Flamengo on liikkeellä omalla brändillään.

– Tämän kysymyksen esitti jokainen seuran puheenjohtaja, joille puhuin siellä. Vastaukseni oli, että teemme sopimuksen, joka tuo brändin. Meillä on 46 miljoonaa kannattajaa. Täytyy löytää tapa käyttää tuotemerkkiä seuran pelipaidassa ja seuran nimellä jollain tavalla, jotta omaisuus voidaan rahallistaa, tai sijoittaja ei laita rahaa.

– Peliasun värin muuttaminen? Mielestäni meidän on palkattava erikoistuneita ihmisiä esittämään ehdotus.

Tostesin mukaan kyseessä ei ole lainkaan vähäpätöinen asia.

– Ennen kuin annat 46 miljoonaa kannattajaa miljoonalle tai 500 000 seuralle, meidän on kunnioitettava niitä, jotka ovat paikalla, jotta emme menettäisi 500 000 46 miljoonan vahingoksi. Teemme tämän projektin Flamengon faneille, mutta emme voi menettää toisen joukkueen faneja tai muiden joukkueiden faneja, jotka Flamengolla on muualla. Tämä on edellytys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat