Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Kansallisen Liigan Tikkurilan Palloseura luopuu sarjapaikastaan

Tikkurilan Palloseura
AOP

Kansallisen Liigan hopealle viime kaudella sijoittunut Tikkurilan Palloseura on päättänyt luopua sarjapaikastaan taloudellisten vaikeuksien vuoksi.

Tikkurilan Palloseura Ry:n hallitus ja operatiivinen johto ovat tehneet päätöksen luopua jalkapallon naisten edustusjoukkueen Kansallisen Liigan sarjapaikasta. Naisten edustusjoukkueella ei ole nykymuodossaan taloudellisia edellytyksiä jatkaa toimintaa Kansallisessa Liigassa.

Luopumispäätökseen vaikuttaa myös Vantaan alueen omien pelaajien vähäinen määrä. Päättyneellä kaudella joukkueen toiminnan varmistamiseksi tehtiin pelaajasopimuksia muun muassa ulkomaalaisten kanssa. Joukkueen taloutta rasitti päättyneellä kaudella myös koronapandemia ja vähäinen taustatoimijoiden määrä.

Nämä seikat ovat johtaneet tilanteeseen, jossa TiPS:n johto on pakotettu tekemään raskas päätös luopua Kansallisen Liigan sarjapaikasta.

TiPS:n hallituksen puheenjohtaja Raila Sulasalmi pahoittelee tilannetta seuran kotisivuilla.

–  Tikkurilan Palloseura haluaa kiittää kaikkia joukkueen taustatoimijoita, pelaajia, yhteistyökumppaneita ja erityisesti valmentaja Pauliina Miettistä, joka on tehnyt suuren työn tikkurilalaisen naisjalkapallon eteen vaikeasta henkilökohtaisesta tilanteestaan riippumatta.

Tikkurilan Palloseura panostaa tulevaisuudessa pelaajakehitykseen uuden valmennuspäällikön ja valmennustiimin myötä. Pelaajakehitystoimintaa kehitetään edelleen, jotta nais- ja tyttöjoukkueet olisivat jatkossa mahdollista kasata seudun omista pelaajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat