Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

IL: Lazion työntekijä sai potkut fasististen huutojen vuoksi

Juan Bernabé entinen kotkankouluttaja Lazio
AOP

Jalkapallon Serie A -seura Lazion työntekijä Juan Bernabé on saanut potkut huudettuaan julkisesti kunniaa diktaattori Benito Mussolinille.

Lazion maskottikotkaa Olimpiaa kouluttanut Juan Bernabé huusi Lazion pelissä ”Duce, Duce, Duce”. Italian entinen diktaattori Benito Mussolini tunnettiin ”Il Ducena”.

– En ymmärrä, mikä on ongelma ja mistä tämä kaikki kuohunta yhtäkkiä tuli, Bernabé ihmetteli potkut saatuaan italialaiselle Il Messaggerolle.

Ennen Il Messaggerolle antamaansa haastattelua Bernabé kertoi Football-Italian mukaan olevansa poliittisesti oikealla, muttei fasisti.

Duce-huutojen lisäksi Bernabén kerrotaan tehneen käsillään eleitä. Bernabén mielestä tervehdykset olivat sotilaallisia, mutteivät poliittisia.

– Se on totta, huusin Mussolinia, koska ihailen häntä. Hän teki mahtavia asioita Italialle, ihan kuten Francisco Franco Espanjalle. Ihailen molempia ja olen ylpeä siitä.

Lazio on aiemminkin ollut kohujen keskellä äärioikeistolaisuuden takia, sillä seuran fanit ovat ottaneet erittäin kyseenalaisesti poliittista kantaa joukkueensa peleissä ja niiden ulkopuolella. Lazio on yrittänyt pyristellä irti synkästä maineestaan, mutta maskottikotkan kouluttajan aiheuttamasta kohusta ei tässä mielessä ole hyötyä.

– En tiennyt, että sellaisen tuominen julki iloisesti on kiellettyä maassanne. En minä olisi tehnyt niin, jos olisin tiennyt, sillä en halua Laziolle ongelmia, Bernabé hämmästeli.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A