Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Hollantilainen keskikenttäpelaaja Mohamed Ihattaren teki täydellisen katoamistempun

Mohamed Ihattaren keskikenttäpelaaja Sampdoria
AOP

Kesällä Eredivisien PSV:stä Serie A:n Juventukseen siirtynyt keskikenttäpelaaja Mohamed Ihattaren on kadonnut jälkiä jättämättä. Edes seurajohto tai media eivät ole saaneet mieheen yhteyttä.

Mohamed Ihattaren siirtyi kesällä ensin Eredivisien PSV:stä Serie A:n Juventukseen, josta mies jatkoi matkaansa pian lainalle Serie A:n Sampdoriaan. Pelaaja aiheutti Sampdoriassa heti kuitenkin kohun, kun hän ilmestyi seuran harjoitusleirille viisi kiloa ylipainoisena ja seura laittoi hänet räätälöityyn kunto-ohjelmaan.

Mohamedilla oli vaikeuksia ohjelman kanssa ja lokakuussa mies ilmoittikin, että hänen täytyy matkustaa kotimaahansa Hollantiin perhesyiden vuoksi. Hän lähti 12. lokakuuta, eikä hänestä ole kuultu sen jälkeen. Hollantilaismedioiden tietojen mukaan edes toimittajat eivät ole saaneet mieheen yhteyttä ja miehen tilanteesta ollaankin huolissaan.

Keskikenttäpelaajalla on ollut ongelmia kentän ulkopuolella ennenkin. Hänen isänsä kuoli vuonna 2019. Mostapha Ihattaren vaikutti valtavasti ja inspiroi poikaansa, johon hänen kuolemansa vaikutti syvästi.

Mohamed ei ehtinyt pelata Sampdorian tai Juventuksen paidassa vielä peliäkään ja miehen tulevaisuus on mediatietojen mukaan epävarma. Viime kaudella PSV:n paidassa mies teki 29 ottelussa kolme maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A