Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

EFL-cupissa tiistaina kolme ottelua

Romelu Lukaku puski Chelsean voittoon.
AOP

Englannin liigacupissa on edetty siihen vaiheeseen, että mukana on enää 16 joukkuetta. Liigacupin neljännesvälierät alkavat tiistaina kolmella ottelulla ja tulessa nähdään kaksi äärimmäisen hyvässä vireessä Valioliigassa olevaa joukkuetta.

Kello 21.45 alkavissa kolmessa ottelussa Arsenal saa kotikentälle vastaansa Leedsin, Chelsea saa haasteekseen Southamptonin ja mestaruussarjassa pelaava QPR kohtaa ykkösliigassa pelaavan Sunderlandin.

Arsenal otti viikonloppuna komean 3-1 -kotivoiton Valioliigassa Aston Villasta. Arsenal on hävinnyt viimeksi elokuun lopulla, kun Manchester City ryöpytti joukkuetta kotikentällään 5-0 -lukemin. Tämän jälkeen joukkue on menettänyt vain kahdesti pisteitä, kun lokakuussa joukkue on pelannut tasapelit Brightonia ja Crystal Palacea vastaan.

Leeds pelasi viikonloppuna kotitasapelin Wolvesia vastaan. Joukkueen edellinen voitto on lokakuun alusta, kun Watford kaatui 1-0 -lukemin kotinurmella.

Chelsea on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, sillä joukkue ei ole kolmeen edelliseen otteluun päästänyt maaliakaan kaikki sarjat mukaanlukien, mutta on itse onnistunut 12 kertaa maalinteossa. Viikonloppuna Chelsea murskasi kotikentällään Norwichin 7-0 -lukemin ilman Timo Werneriä ja Romelu Lukakua.

Manchester Cityä aiemmin kaudella kiusannut Southampton pelasi viikonloppuna 2-2 -kotitasapelin Burnleyta vastaan ja voitti reilu viikko sitten Leedsin kotonaan 1-0 -lukemin. Lokakuun alussa joukkueet kohtasivat Valioliigassa ja Chelsea oli tasaisen taiston jälkeen lukemin 3-1 parempi. Chelsea teki kaksi voittoon johtanutta maalia mies ylivoimalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut