Seuraa meitä:

Muut sarjat

AS Roman fanit jälleen rasismikohujen keskellä

AS Roman fanit
AOP

Serie A -seura AS Roman fanit ovat jälleen rasismikohun keskellä. Faneja syytetään rasismista niin Bodø/Glimt- kuin Napoli-peleissäkin.

Italian jalkapalloliitto FIGC ilmoitti maanantaina, että se aikoo tutkia Napoli-pelaaja Victor Osimhenille osoitettua rasistista huutoa, jonka Roma-fanit huusivat Roman 0-0-tasapeliottelun aikana Napolia vastaan ​​viikonloppuna.

FIGC sanoi lausunnossaan, että “rotuperäinen syrjivä huuto” oli suunnattu nigerialaishyökkääjää Osimhenia kohtaan ja että sen kurinpitoviranomaiset suorittavat lisätutkimuksia selvittääkseen, kuinka monta ihmistä huusi määrittelemätöntä häirintää ja kuinka kauan he tekivät sitä.

Roma sai 10 000 euron sakon Napoli-faneja kohtaan lauletuista “alueellisesti loukkaavista” lauluista.

Viime viikon Konferenssiliigan Bodø/Glimt-ottelussa Roma-fani ajettiin ulos stadionilta, koska hän syyllistyi rasistiseen käytökseen vastustajajoukkueen pelaajaa kohtaan. Norjalaistietojen mukaan hän esitti rasistisia väitteitä ja päästeli eläimellisiä ääniä.

Roma-valmentaja José Mourinho oli yksi neljästä valmentajasta, jotka saivat toimitsijakiellon Serie A:n tulevalle ottelukierrokselle, kun hänet ajettiin ulos sunnuntain ottelussa. Napolin Luciano Spalletti ajettiin ulos pelin loppuvihellyksen jälkeen, koska hän ylisti sarkastisesti erotuomaria Davide Massaa.

Myös Atalantan Gian Piero Gasperini ja Inter Milanin Simone Inzaghi saivat yhden ottelun toimitsijakiellon omien punaisten korttiensa vuoksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat