Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Bristol Roversin manageri Joey Barton käytti epäsoveliasta holokausti-vertausta – Jää silti rangaistuksetta

Joey Barton manageri Bristol Rovers
AOP

Bristol Roversin manageri ja entinen Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Joey Barton vertasi joukkueensa tappiota holokaustiin.

Lähteiden mukaan Bristol Roversin manageria Joey Bartonia ei saa sakkoja tai pelikieltoa verrattuaan Bristol Roversin huonoa esitystä Newport Countya vastaan lauantaina holokaustiin. Rovers hävisi 1-3 ja pelasi kolmannen ottelunsa ilman voittoa. Joukkueelta puuttuivat muun muassa puolustajat Cian Harries ja Trevor Clarke pelikieltojen vuoksi.

Barton on kieltäytynyt pyytämästä anteeksi kommenttejaan, vaikka hän on herättänyt suuttumusta Kansallisesta holokaustikeskuksessa ja -museossa ja Juutalaisten työväenliikkeessä sanavalinnoillaan. Englannin jalkapalloliitto FA ei kuitenkaan määrää Bartonille seuraamuksia, koska kommentti ei rikkonut heidän sääntöjään.

Barton laukoi ottelun jälkeisessä haastattelussaan kiistellyt kommenttinsa.

– Sanoin pojille viikon aikana, että “joukkue on melkein kuin tuolileikki”. Joku pääsee sisään ja pärjää hyvin, mutta jää sitten pelikieltoon tai loukkaantuu. Joku pääsee peliin, pärjää hyvin, mutta sitten hän saa holokaustin, painajaisen, täydellisen katastrofin, Barton möläytti.

Kansallisen holokaustikeskuksen ja -museon edustaja dame Helen Hyde moitti Bartonia kommenteista ja väitti, että 39-vuotias tarvitsee koulutusta holokaustista ja sanan merkityksestä.

– En usko, että herra Barton tietää mitä sana tarkoittaa, eikä hän todellakaan ole tietoinen aiheuttamastaan ​​valtavasta surusta ja loukkauksesta. Saanen ehdottaa, että häntä rohkaistaan ​​oppimaan näistä traagisista tapahtumista.

Samaan aikaan Bristolin holokaustin muistopäivän ohjausryhmä jakoi oman näkemyksensä.

– Pelaajan tai joukkueen huonon suorituskyvyn vertaaminen holokaustiin osoittaa ymmärtämättömyyttä todellisesta barbaarisuudesta, kidutuksesta ja pahuudesta, jota yhteiskunnan haavoittuviin ryhmiin kohdistettiin.

– Yhtenä kahdesta kaupunkia edustavasta ammattilaisjalkapalloseurasta on surullista, että jalkapalloseura tai manageri Barton ei ole pyytänyt yksiselitteistä anteeksipyyntöä.

Bristolin kaupunginvaltuutettu Fabian Breckels kuvaili Bartonin viittausta “kauhistuttavaksi” ja kehotti Roversin pomoa “pohtimaan tulevaisuuttaan” managerina.

Rovers on Englannin League Twossa sijalla 18 kerättyään 15 pistettä 14 ottelussa. Karsintaviiva on vain kolmen pisteen päässä, kun taas nousukarsintapaikat ovat jo kahdeksan pisteen päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat