Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Yhdysvaltalainen liikemies Chris Kirchner aikoo ostaa Derby Countyn

Derby County FC
AOP

Yhdysvaltalainen 34-vuotias liikemies Chris Kirchner jakoi medioille avoimen kirjeen, jossa julkisti aikeensa ostaa englantilainen Championship-seura Derby County.

Yhdysvaltalainen Chris Kirchner on maailmanlaajuisen logistiikkayrityksen Slync Inc:n perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja. Liikemies teki virallisen ilmoituksen aikomuksestaan työskennellä saadakseen Derby County Football Clubin pois selvitystilasta. Championship-seura ajautui selvitystilaan syyskuussa, ja Englannin jalkapalloliiga EFL teki sille 12 pisteen vähennyksen sääntöjen mukaisesti.

Derbyn hallinnosta vastaava Quantuma Advisory Ltd on vahvistanut, että useat kiinnostuneet osapuolet ovat tehneet vakavia tarjouksia seurasta ja se on myös valittanut pisteiden vähennyksestä.

Kirchnerin PA-uutistoimistolle lähettämässä kirjeessä seuran kannattajille hän kertoi aikeistaan.

– Emme vielä tunne toisiamme, mutta meillä on kaksi yhteistä asiaa: rakkautemme jalkapalloa kohtaan ja halumme rakentaa Derby County uudelleen takaisin ylpeäksi seuraksi, jonka jokainen ansaitsee.

– Nimeni on Chris Kirchner ja toivon näkeväni monia teistä pian, koska tämä on virallinen ilmoitukseni aikomuksestani työskennellä hallintaelimen kanssa poistaakseni Derby County Football Clubin selvitystilasta.

Kirchner kertoo tuntevansa seuran historiaa.

– Derby County on seura, jolla on rikas historia ja yksi parhaista kannattajaryhmistä koko Englannissa. Vaikka seuralla on tällä hetkellä todella vaikeaa aikaa, kannattajat ja kaikki seuran jäsenet ovat pysyneet uskollisina, mikä luo perustan uudelleenrakentamiselle.

– Haluan olla osa sitä uudelleenrakentamista ja tukea tätä työtä. Yrittäjänä olen sitoutunut rakentamaan yrityksiä ja haluan soveltaa tätä kokemusta tämän ylpeän ja historiallisen seuran jälleenrakentamiseen. Tämä haaste on sellainen, johon en suhtaudu kevyesti, mutta odotan sitä innolla – ja tiedän, että voimme menestyä siinä – jos teemme yhteistyötä.

Jalkapallo on yhdysvaltalaiselle tuttu laji jo lapsuudesta.

– Jalkapallo (tai jalkapallo sellaisena kuin tiesin sen varttuessani, mutta olen oppinut korjaamaan sen ajan myötä) on ollut osa elämääni siitä lähtien, kun pystyin kävelemään.

– Isäni esitteli minulle pelin (futbolin, kuten hän kutsui sitä Etelä-Amerikassa kasvaessaan) hyvin varhaisessa iässä, ja vietin suurimman osan elämästäni urheilun parissa. Rakkauteni jalkapalloon ei ole muuttunut vuosien varrella, ja olen ollut fanina mukana koko aikuisikäni.

Oman jalkapalloseuran omistaminen on ollut Kirchnerin unelma jo pitkään.

– Onnekas asema ostaa niin arvostettu seura kuin Derby County on lapsuuden unelmieni täyttymys. Yrityksissä uskon läpinäkyvyyteen, luottamukseen, nöyryyteen ja auktoriteettien kunnioittamiseen. Nämä ovat ominaisuuksia, joiden kanssa olen kasvanut.

Derbyn hankala asema tuo omat haasteensa.

– Tällä hetkellä selvitystilaprosessi on monimutkainen, mutta olen ilmoittanut hallinnolle, että olen valmis työskentelemään näiden monimutkaisten asioiden läpi. Ymmärrän ja tunnustan, että seurasta on useita kiinnostuneita osapuolia, mutta halusin julkistaa aikeeni prosessin alussa ja olla edellä.

– Olen myös ottanut tehtäväkseni neuvoa tiimiäni työskentelemään samanaikaisesti EFL:n omistajien ja johtajien Testausprosessin parissa. Jos onnistun näissä prosesseissa, uskon, että se antaa meille mahdollisuuden edetä yhdessä ja jättää menneet taaksemme.

Kirchnerin tiimi on jo edistänyt suunnitelmia.

– Olemme kuitenkin jo keskustelleet tiimini kanssa kaikkien osapuolten kanssa keskustellaksemme siitä, mistä aloittaa. Minulla oli etuoikeus osallistua otteluun viime viikolla Pride Parkissa ja olin todella vaikuttunut seuran tiloista sekä kaikista seuran tiloista ja ihmisistä, joita minulla oli onni tavata.

– Olin erityisen vaikuttunut manageri Wayne Rooneyn, hänen valmennushenkilöstönsä ja pelaajien asenteesta. Viimeaikaiset esitykset ja tulokset osoittavat heidän selkeän, horjumattoman sitoutumisensa seuraan.

Kirchner uskoo tulevaisuuteen.

– Elämän parhaat tarinat alkavat usein takaiskun jälkeen, ja Derby County FC:n parhaat vuodet ovat epäilemättä edessämme.

– Toivottavasti meillä on mahdollisuus olla parempia kuin koskaan ennen ja kirjoittaa yhdessä omat lukumme DCFC:n maineikkaaseen historiaan! Up the Rams!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat