Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelona taipui Rayo Vallecanon vieraana

Radamel Falcao upotti FC Barcelonan.
AOP

Espanjan La Ligan arkikierroksella nähtiin jälleen iso yllätys, kun koko kauden niin pelillisissä kuin taloudellisissakin vaikeuksissa rypenyt FC Barcelona taipui Rayo Vallecanon vieraana. Tappio tietää sitä, että Barcelona jäi sarjassa jo kuudennelle sijalle kuuden pisteen päähän kärjestä. Rayo on sijalla viisi.

Rayo Vallecano nousi La Ligassa 19 pisteeseen ottamalla hienon 1-0 -kotivoiton FC Barcelonasta. Rayolta maalinteossa onnistui kokenut kärkipelaaja Radamel Falcao ensimmäisellä puoliajalla puolen tunnin pelin jälkeen. Barcelonalla oli ottelun toisella jaksolla loistava mahdollisuus tasoitukseen, kun Memphis Depay pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta, mutta hollantilaishyökkääjä epäonnistui.

Vierasjoukkue oli etenkin toisella jaksolla tasoitusta hakiessaan hallitsevampi osapuoli ja loi maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui isolla kädellä. Barcelona sai toisella jaksolla lauottua ainoastaan kertaalleen kohti Rayon maalilla pelannutta Stole Dimitrievskia.

Rayon kausi jatkuu maanantaina kotiottelulla Celta Vigoa vastaan, joka voitti tiistaina omassa ottelussaan Getafen. FC Barcelona pelaa lauantaina elintärkeän kotiottelun Alavesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga