Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ronald Koeman sai lähteä Barcelonasta

Rayo Vallecano v FC Barcelona - La Liga Santander, Madrid, Spain - 27 Oct 2021
AOP

Todella heikon alkukauden niin Mestarien liigassa kuin La Ligassakin pelannut FC Barcelona on viimein erottanut päävalmentajansa, seuralegenda Ronald Koemanin. Koeman erotettiin 1-0 -tappioon päättyneen Rayo Vallecano ottelun jälkeen.

Heikosti FC Barcelonan peräsimessä tällä ja viime kaudella esiintynyt hollantilaisvalmentaja Ronald Koeman on saanut potkut. Koemanin alaisuudessa loukkaantumisistakin kärsinyt FC Barcelona on vajonnut La Ligassa yhdeksännelle sijalle ja Mestarien liigassa pudotuspelipaikkaan vaaditaan alkukauden peliesitysten perusteella jonkinlainen ihme.

FC Barcelona on hävinnyt La Ligassa nyt kaksi ottelua putkeen, kun viikonlopun El Clasicossa Real Madrid oli vahvempi 2-1 -lukemin Camp Noulla ja keskiviikon vierasottelussa Rayo Vallecanoa vastaan joukkue taipui 1-0 -lukemin. Mestarien liigassa FC Barcelona on hävinnyt rumasti Benficalle ja Bayern Munchenille, mutta otti vaivoin kotivoiton Dinamo Kiovasta.

Koemanin tilalle on espanjalaislehti Marca nostanut suurimmaksi ehdokkaaksi entisen FC Barcelonan keskikenttämiehen Xavi Hernandezin, joka tällä hetkellä valmentaa Qatarissa, Al Saadin joukkuetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga