Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Legendaarisen Myllykosken Pallon sukellus jatkuu

jalkapallo
AOP

Suomi-jalkapallon kestomenestyjiin pitkään kuulunut Myllykosken Pallo tippui viime kauden päätteeksi Kakkosesta Kolmoseen. Nyt seura laittoi taustojaan uusiksi ja hakee uutta nousua.

MYPA Ry piti sääntömääräisen syyskokouksen 2.11.2021. Kokouksessa valittiin MYPA:lle uusi hallitus sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi.

MYPA:n puheenjohtajaksi valittiin Risto Oksanen, hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Santeri Susiluoto, Harri Poka ja Joni Hovi. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtaja Toni Lampiranta, Juha Hasu ja Mikko Ijäs.

Puheenjohtaja Oksanen kertoo seuran ajatuksista uuden ajan alussa.

– Kilpaurheilu on vuoristorataa, mutta meidän on ennen kaikkea varmistettava seuran toiminnan jatkuminen myös aallonpohjissa. Tulevalla kaudella tulemme tekemään kaikkemme, jotta voimme jälleen lähteä kolmosesta uuteen nousuun.

– Tämä tehdään tiiviissä yhteistyössä KJP:n ja koko Pohjois-Kymenlaakson jalkapalloperheen kanssa. MYPA on alueen ihmisille merkittävä ja arvokas yhteisö, jonka jatkuvuutta nyt tapahtunut putoaminen ei uhkaa, Oksanen taustoittaa.

Hallituksen ensimmäisiä tehtäviä ovat uuden päävalmentajan rekrytointi, positiivisesti alkaneen varainhankinnan edistäminen yhteistyössä MYPA:n myynnistä vastaavan Mathias Grönmanin kanssa sekä KJP:n kanssa keskustelujen jatkaminen kauden 2022 edustusjoukkueiden ja alueen pelaajatilanteen osalta.

MYPA on ehtinyt saavuttaa seurahistoriansa aikana yhden kullan, viisi hopeaa ja kolme pronssia Veikkausliigassa. Suomen Cupin se on voittanut kolmesti. Euroopan kentillä MYPA on esiintynyt niin Cup-voittajien cupissa, UEFA-cupissa, Intertoto-cupissa kuin Mestarien liigassakin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat