Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

HJK taipui Maccabin vieraana

Maccabi Tel Aviv vs HJK Helsinki
AOP

Helsingin Jalkapalloklubin neljäs konferenssiliigan alkulohkon ottelu Israelissa päättyi tappioon Maccabi Tel Aviville. HJK on menettänyt mahdollisuutensa jatkoon, mutta joukkueella on vielä kaksi ottelua eurokentillä jäljellä ennen kauden päättymistä.

Maccabi Tel Aviv jatkoi samaa virettä Helsingin Jalkapalloklubia vastaan kotinurmella mihin se jäi Helsingin Töölössä lokakuussa. HJK:n kotiottelussa Maccabi Tel Aviv oli parempi 5-0 -lukemin ja tässä kotiottelussaan 3-0 -lukemin.

Maccabi aloitti kotiottelussaan maalinteon avausjakson puolivälissä, kun curacaolaishyökkääjä Brandley Kuwas niittasi pallon tarkasti takakulmaan ohi Hugo Keton. Maali oli Kuwasille toinen kahteen peliin, sillä hyökkääjä osui myös Israelin pääsarjan ottelussa tekemään maalin Kiryat Shmonaa vastaan.

Toisella jaksolla HJK oli jälleen vaikeuksissa kotijoukkueen paineen kanssa. Reilun tunnin pelin jälkeen Maccabi karkasi jo 2-0 -johtoon, kun Kuwas keskitti pallon maata pitkin rangaistusalueen sisälle ja Lucas Lingman ohjasi liukutaklaamalla pallon omiin ohi voimattoman Keton.

HJK sai pallonhallintaa itselleen 2-0 -tilanteessa, mutta vaarallisia maalintekopaikkoja vieraat eivät onnistuneet kuitenkaan luomaan.

Lisäajalla nähtiin lopulta ottelun hienoin osuma, kun kotijoukkueen vaihtopelaaja Metan Hozez tykitti 25 metristä pallon todella upealla laukauksella takayläkulmaan kaunistellen loppulukemat 3-0’n.

LASK Linz voitti omassa alkulohkon neljännessä ottelussa Alashkertin kotikentällään 2-0 -lukemin, joten Maccabi Tel Aviv ja LASK johtavat tasapisteissä A-lohkoa. Voittaja jatkaa suoraan neljännesfinaaleihin ja lohkossa toiseksi sijoittunut pelaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pääsystä 16 parhaan joukkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut