Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Liverpool nollasi Atletico Madridin Mestarien liigan neljännellä kierroksella

Liverpool eteni UCL:n finaaliin.
AOP

Keskiviikkona Mestarien liigan alkulohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella nähtiin monta hyvää ottelua. Liverpoolissa Jurgen Kloppin valmentama joukkue nollasi totaalisesti Atletico Madridin.

Liverpool varmisti lohko voiton ja jatkopaikan Mestarien liigassa kaatamalla kotikentällään Atletico Madridin lohkovaiheen neljännessä ottelussa 2-0 -lukemin. Liverpool iski molemmat maalinsa avausjaksolla, kun Trent Alexander-Arnold syötti sekä Diogo Jotan ja Sadio Manen maalintekoon.

Kotijoukkueen urakkaa helpotti johdon hallitsemisen osalta se, kun Atleticon Felipe sai punaisen kortin 36 peliminuutin jälkeen. Toisella jaksolla nähtiin kummaltakin joukkueelta maali, mutta VAR-tuomion jälkeen molemmat pyyhittiin pois taululta.

Liverpoolin lohkovoiton myötä FC Porto ja Atletico taistelevat toisesta jatkopaikasta. Porto pelasi AC Milanin vieraana 1-1 -tasapelin keskiviikkona.

Toisessa Englannissa pelatussa ottelussa Manchester City kurmuutti toista kertaa kuukauden sisään Club Bruggea. City voitti kotiottelunsa 4-1 -lukemin ja ratkaisi voiton toisen jakson kolmella maalilla. Kotijoukkueen maaleista ottelussa vastasivat Phil Foden, Riyad Mahrez, Raheem Sterling ja Gabriel Jesus. Joao Cancelo syötti kolme neljästä maalista. Club Bruggen maali merkittiin Cityn omaksi maaliksi.

Pep Guardiolan valmentama joukkue nousi A-lohkossa kärkeen, kun PSG nysväsi Saksassa RB Leipzigin vieraana 2-2 -tasurin. PSG oli ottelussa jo 1-0 -tappiolla ja lähellä 2-0 -tappioasemaa, mutta Gianluigi Donnarumma torjui avausjaksolla Andre Silvan rangaistuspotkun.

Leipzigin avausmaalin jälkeen PSG:n hollantilaiskeskikenttämies Wijnaldum osui kahdesti ja vei vieraat tauolle 2-1 -johdossa. Ottelun neljäs ja viimeinen osuma nähtiin toisen jakson lisäajalla, kun Unkarin Dominik Szoboszlai onnistui omalla rangaistuspotkullaan ohittamaan Donnarumman.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga