Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

West Hamin fanit käyttäytyivät järkyttävän rasistisesti paluulennolla Belgiasta

West Ham Genk Eurooppa-liiga 4.11.2021
AOP

Valioliiga-seura West Hamin kannattajat aiheuttivat rasismikohun käyttäydyttyään tökerösti juutalaismiestä kohtaan lennolla Belgiasta Englantiin.

Valioliiga-seura West Ham on tuominnut kuvamateriaalin faneista, jotka ilmeisesti laulavat antisemitististä laulua juutalaismiehelle lentokoneessa, ja vannonut antavansa asianosaisille porttikieltoja.

Sosiaalisessa mediassa leviävä video näyttää näyttävän, että jotkut Hammers-kannattajat laulavat lennolla Belgiaan loukkaavaa laulua, kun juutalaismies kävelee käytävää pitkin istumaan.

West Hamin tiedottaja tuomitsi suorin sanoin seuran fanien toiminnan.

– West Ham United on järkyttynyt sosiaalisessa mediassa leviävän videon sisällöstä ja tuomitsee asiaan liittyvien henkilöiden käytöksen. Seura on yhteydessä lentoyhtiöön ja asianomaisiin viranomaisiin henkilöiden tunnistamiseksi.

– Olemme edelleen yksiselitteisiä kantassamme – meillä on nollatoleranssi kaikenlaiseen syrjintään. Kaikille tunnistetuille henkilöille määrätään toistaiseksi voimassa oleva porttikielto. Tasa-arvo, monimuotoisuus ja osallisuus ovat jalkapalloseuran ytimessä, emmekä toivota tervetulleiksi henkilöitä, jotka eivät jaa näitä arvoja.

West Hamin fanit lensivät Belgiaan katsomaan joukkueen Eurooppa-liigan ottelua Genkiä vastaan torstaina, joka päättyi 2-2-tasapeliin.

Edit klo 20.14: Lisättiin video tapauksesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat