Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Chelsea pöllytti kotonaan Juventusta – Barcelona jäi maalittomaan tasapeliin

Timo Werner of Chelsea celebrates scoring his goal during the UEFA Champions League group stage match between Chelsea an
AOP

Tiistaina aloitettiin jalkapallon Mestarien liigassa alkulohkovaiheen viides ottelukierros kahdeksalla ottelulla ja panoksia oli otteluissa riittämiin. Englannissa pelattiin kierroksella ainoastaan yksi ottelu, kun Chelsea isännöi Juventusta. Espanjassa oli luvassa kaksi ottelua, kun Villarreal kohtasi alkuillassa Manchester Unitedin ja FC Barcelona myöhäisillassa Benfican.

Englannissa Valioliigaa johtava Chelsea kohtasi Juventuksen. Chelsea otti kotiottelustaan komean 4-0 -kotivoiton ja nousi tasapisteisiin lohkon kärkeen italialaisseuran kanssa. Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi Torinossa Juventuksen 1-0 -kotivoittoon.

Stamford Bridgellä nähtiin avausjaksolla yksi maali ja toisella jaksolla loput. Chelsean brittipuolustaja Trevoh Chalobah aloitti maalinteon vajaan puolen tunnin jälkeen. Vajaan tunnin pelin jälkeen kotijoukkue osui kahdesti, kun ensin Reece James lisäsi Chelsean johdon kahteen ja perään Callum Hudson-Odoi naulasi 3-0 -maalin. Loppulukemat kaunisteli saksalaishyökkääjä Timo Werner viidennellä lisäaikaminuutilla.

Joukkueet ovat h-lohkossa tasapisteissä, kun kummallakin on kerättynä 12 pistettä. Chelsea johtaa lohkoa, kun joukkueen maaliero on yhdeksän maalia plussa. Päätösotteluissa Chelsea kohtaa vieraissa Zenitin ja Juventus kotonaan Malmön. Nämä joukkueet pelasivat tiistaina 1-1 -tasapelin Ruotsissa.

E-lohkossa jäi isot panokset viimeiselle kierrokselle, kun FC Barcelona pelasi Benficaa vastaan 0-0 -tasapelin Camp Noulla. Kun lohkon toisessa ottelussa Dynamo Kiova taipui 2-1 -lukemin kotonaan Bayern Munchenille on tilanne se, että päätöskierroksella Benfica nousee jatkopeleihin mikäli joukkue ottaa kotivoiton Dynamosta ja Barcelona ei voita vieraissa Bayern Munchenia. Mikäli Benfica pelaa tasapelin Dynamon kanssa, niin Barcelona jatkaa neljännesfinaaleihin.

F-lohkossa vastikään valmentaa vaihtanut Manchester United varmisti paikan jatkopeleissä hakemalla 2-0 -vierasvoiton Villarrealin vieraista. Voitolla United nousi lohkokärkeen 10 pisteellä eikä kolmantena oleva Atalanta voi enää ohittaa punaisia paholaisia. Unitedin maaleista vierasnurmella vastasivat Cristiano Ronaldo ja Jadon Sancho.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga