Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranskalaistähti sivussa jopa vuodenvaihteeseen?

Paul Pogba
AOP

Manchester Unitedia Englannin Valioliigassa edustava Paul Pogba on loukkaantunut Ranskan maajoukkueen harjoituksissa. Pogba kärsii mitä ilmeisimmin reisivammasta, joka on tullut maajoukkueen ensimmäisissä harjoituksissa ennen MM-karsintapelejä.

Hallitseva jalkapallon maailmanmestari Ranska kohtaa tällä hetkellä käynnissä olevalla maaottelutauolla MM-karsintojen päätöspeleissään Kazakstanin ja Suomen. Ranska johtaa omaa lohkoaan ja voitolla Kazakstanista joukkue varmistaa paikkansa MM-kisoissa ensi syksynä.

Ranska kohtaa MM-karsintojen päätöspeleissään Kazakstanin lauantaina ja Suomen tiistaina. Kazakstania vastaan pelattava ottelu käydään Pariisissa ja Suomea vastaan pelattava ottelu on Helsingin olympiastadionilla.

12 pisteellä lohkoaan johtava Ranska joutuu tulemaan toimeen viimeiset karsintapelit ilman Manchester Unitedin keskikenttämies Paul Pogbaa, joka on Sky Sportsin mukaan loukannut harjoituksissa reittään. Pogba ei pysty edustamaan Valioliigassa seuraavassa Unitedin ottelussa joukkuettaan, sillä keskikenttämies kärsii pelikieltoa, jonka hän sai Liverpoolia vastaan pelatussa ottelussa lokakuun 24. päivä.

Pogban loukkaantui maanantain harjoituksissa ja hänen tilanneen on kutsuttu AS Romaa edustava Jordan Veretout.

Ranskalaispelaaja pelkää, että reisivamma syö häneltä pelit aina vuodenvaihteeseen saakka.

Itse MM-karsintaotteluista päävalmentaja Didier Deschamps oli vakavissaan, sillä joukkueen ainut tavoite on saavuttaa kisapaikka Qatariin ja se irtoaa voitolla Kazakstanista.

– Minun ja meidän tämän hetken ainut tavoite on voittaa Kazakstan. Me emme saa aliarvioida heitä ja on pakko lyödä kaikki peliin tuohon otteluun, jotta hommat varmistuvat.

Ranskan paras maalintekijä MM-karsinnoissa on ollut Atletico Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann, joka on iskenyt viisi maalia maalleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut