Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-seura Newcastle nimitti Eddie Howen managerikseen

Eddie Howe manageri Newcastle United
AOP

Newcastle United nimittää Eddie Howen seuran uudeksi manageriksi kesään 2024 ulottuvalla sopimuksella.

43-vuotias englantilainen Eddie Howe saapuu Newcastle Unitediin erottuaan AFC Bournemouthista viime kesänä. Sen lisäksi, että hän pelasi yli 300 ottelua Bournemouthissa, hän seuraa kymmenen vuoden ajan kaikilla neljällä Englannin jalkapalloliigatasolla, mikä huipentui viiteen vuoteen Valioliigassa vuosina 2015–2020.

Howe on iloinen nimityksestään.

– On suuri kunnia tulla päävalmentajaksi seurassa, jolla on Newcastle Unitedin arvo ja historia. Tämä on erittäin ylpeä päivä minulle ja perheelleni. Tämä on loistava tilaisuus, mutta meillä on myös paljon työtä edessämme ja olen innokas pääsemään harjoituskentälle aloittaakseni työskentelyn pelaajien kanssa.

– Haluan kiittää seuran omistajia tästä mahdollisuudesta ja kiittää seuran kannattajia siitä uskomattomasta vastaanotosta, jonka he ovat jo antaneet minulle. Olen erittäin innoissani aloittaessani matkamme yhdessä.

Newcastle Unitedin osaomistaja Amanda Staveley taustoitti valintaprosessia.

– Eddie on tehnyt meihin uskomattoman vaikutuksen tiukan rekrytointiprosessin kautta. Myös hänen selvät saavutuksensa AFC Bournemouthissa, jossa hänellä oli muutosvaikutus, hän on intohimoinen ja dynaaminen valmentaja, jolla on selkeät ideat tämän joukkueen ja seuran viemisestä eteenpäin.

– Hän sopii erinomaisesti siihen, mitä yritämme rakentaa täällä. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Eddien ja hänen henkilökuntansa tervetulleeksi St. James’ Parkille ja odotamme innolla yhteistyötä yhteisten tavoitteidemme eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga