Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sky Sports: Dean Smithistä Norwichin uusi manageri

Dean Smith
AOP

Brittimedia Sky Sportsin tietojen mukaan englantilaismanageri Dean Smith on allekirjoittanut kahden ja puolen vuoden sopimuksen Valioliiga-seuran Norwich Cityn kanssa.

Sky Sportsin tietojen mukaan sopimuksen ehdoista sovittiin suullisesti lauantaina. Norwich todennäköisesti vahvistaa sopimuksen seuraavan 24 tunnin aikana, ja seuran pomot korostavat, että Dean Smith oli heidän ensimmäinen valintansa prosessin alusta lähtien Daniel Farken korvaajaksi.

Farke erotettiin sen jälkeen, kun Norwich voitti Brentfordin 2-1 viimeisessä ottelussaan ennen kansainvälistä ottelutaukoa. Norwich on sarjataulukon pohjimmaisena viidellä pisteellä 11 ottelusta.

Smith erotettiin vain päivä Farken jälkeen – perjantai-iltainen tappio Southamptonille oli Aston Villalle viides tappio peräkkäin ja jätti heidät vain kaksi pistettä putoajien yläpuolelle.

Smithin kokonaissaldo Aston Villassa oli erinomainen, sillä hän nosti joukkueen ensimmäisellä kaudellaan Championshipistä ennen Valioliigan sijoituksia 17. ja 11., joukkue eteni myös Liigacupin loppuotteluun.

Smithin ja entisen Chelsea-managerin Frank Lampardin katsottiin olevan tärkeimmät ehdokkaat Norwich-manageriksi, mutta jälkimmäinen vetäytyi ehdokkaista, koska hänen mielestään työ ei ole hänelle sopiva tässä uransa vaiheessa.

Smithin Norwich-ura alkaa kotipelillä Southamptonia vastaan 20. marraskuuta.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga