Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajilla lauantaina totuudenhetki – Bosnia-Hertsegovinan on kaaduttava vieraissa

Teemu Pukki Venäjää vastaan.
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa MM-karsintojen toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina Bosnia-Hertsegovinan vieraskentällä Zenicassa. Mikäli Suomi haluaa vielä jatkokarsintoihin, niin joukkueen on otettava voitto tästä ottelusta.

Suomi on MM-karsinnoissa d-lohkossa kolmantena kuuden pelatun ottelun jälkeen. Ranska johtaa lohkoa 12 pisteellä ja varmistaa suoran paikan MM-kisoihin, mikäli joukkue kaataa lauantaina Kazakstanin kotinurmellaan. Lohkossa toisena on Ukraina yhdeksällä pisteellä ja Ukrainalla on jäljellä vielä ottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ensi tiistaina.

Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan ottelu keväällä päättyi 2-2 -tasapeliin Helsingissä. Tuossa ottelussa Huuhkajat nousivat Teemu Pukin kahdella osumalla toisella jaksolla tappioasemasta johtoon, mutta Miroslav Stevanovic laukoi reilu viisi minuuttia ennen loppua pelin tasoihin.

Vuonna 2019 maat kohtasivat EM-karsinnoissa toisensa kahdesti ja molemmat voittivat kotipelinsä. Suomi eteni lohkon kakkosena jatkoon ja EM-kisoihin, jotka pelattiin viime kesänä.

Päävalmentaja Markku Kanerva ei muistellut joukkueiden aiempia kohtaamisia vaan korosti nykyhetken merkitystä perjantaina Zenicassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Bosnia-Hertsegovina on kohdattu usein viime vuosina, kuten Ranskakin. Nämä vastustajat ovat tulleet tutuiksi. Nykytilanne ja se, miten otaksumme Bosnia-Hertsegovinan pelaavan, on ratkaisevaa. Ottelusuunnitelma tehdään aina sen mukaan, että miten saadaan mahdollisimman hyvän tulos.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Kanervan mukaan Huuhkajat tarvitsee kahdesta viimeisestä ottelustaan vähintään neljä pistettä. Päävalmentaja ennakoi, että lohkon tasainen tilanne voi näkyä lauantaina myös pelin sisällä tapahtuvissa muutoksissa.

– Olen tyytyväinen, että meillä on mahdollisuus mennä vielä kisoihin, kun pelejä on kaksi jäljellä. Kaikki ymmärtävät, että se on kovan työn takana. Bosnia-Hertsegovinalla on sama tilanne, hekin tarvitsevat voiton. Voitto olisi molemmille joukkueille äärimmäisen arvokas. Se on jännittävää nähdä, jos tilanne pysyy tasaisena, että kumpi lähtee tekemään muutoksia. Olemme valmistautuneet siihen. Missä vaiheessa ja miten – se jää nähtäväksi, kertoi Kanerva palloliitto.fi -sivustolla.

Suomen ottelu käynnistyy kello 16.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat