Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ranskalaisen Paris Saint-Germainin naisjoukkue on vakavan pahoinpitelykohun keskellä

Aminata Diallo keskikenttäpelaaaja PSG
AOP

Ranskan naisten Ligue 1:ssä pelaavan Paris Saint-Germainin pelaaja Aminata Diallo on pidätetty epäiltynä joukkuekaverinsa Kheira Hamraouin pahoinpitelyn tilaamisesta.

Ranskan Versaillesin rikostutkintaosaston tutkijat, jotka tutkivat Paris Saint-Germainin pelaajaan Kheira Hamraouihin kohdistunutta hyökkäystä, ovat pidättäneet hänen joukkuetoverinsa Aminata Diallon.

Ranskalainen päivälehti L’Equipe kertoi, että kaksi naamioitunutta miestä raahasivat Hamraouin ulos hänen autostaan ​​ja löivät hänen käsiinsä ja jalkoihinsa rautakangolla. 31-vuotias keskikenttäpelaajaa hoidettiin vammojensa vuoksi sairaalassa.

L’Equipe raportoi, että hyökkäys tapahtui joukkuetapaamisen jälkeen 4. marraskuuta. Hamraoui osallistui joukkueen aterialle ravintolassa lähellä Bois de Boulognea Pariisissa ja palasi kotiin joidenkin joukkuetovereiden kanssa, mukaan lukien Diallo, joka ajoi autoa.

Noin kello 22 kahden naamioituneen miehen väitettiin lähestyneen autoa, joista toinen onnistui avaamaan matkustajan oven ja raahaamaan Hamraouin ulos autosta. L’Equipe lisäsu, että miehet alkoivat hyökätä rautakangolla pelaajan jalkoja vastaan ​​ennen kuin pakenivat paikalta.

Pelaaja vietiin sitten sairaalaan Poissyyn, jossa häntä hoidettiin käsien ja jalkojen vammojen vuoksi. Diallo pidätettiin keskiviikkona 10. marraskuuta epäiltynä osallisuudesta hänen keskikenttäpelaajatoveriaan vastaan ​​tehtyyn hyökkäykseen.

PSG julkaisi tiedotteen tapaukseen liittyen keskiviikkona.

– Paris Saint-Germain voi vahvistaa, että Versaillesin aluepoliisi otti Diallon kiinni tänä aamuna osana menettelyä, joka aloitettiin seuran pelaajia vastaan viime torstai-iltana tehdyn hyökkäyksen seurauksena.

– Paris Saint-Germain tuomitsee jyrkästi tehdyn väkivallan. Torstai-illasta lähtien seura on ryhtynyt kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen koko naisjoukkueensa terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

PSG kertoi myös, että se tekee yhteistyötä Versaillesin poliisin kanssa selvittääkseen tosiasiat. Seura seuraa tiiviisti menettelyn etenemistä ja tutkii, mihin toimenpiteisiin ryhdytään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat