Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MM-karsinnoissa torstaina isoja pelejä

Portugal, Faro, 12.10.2021 FIFA World Cup, WM, Weltmeisterschaft, Fussball Europe Qualifier Katar 2022 Portugal - Luxemb
AOP

Qatarissa ensi syksynä pelattavien jalkapallon MM-kisojen karsintojen viimeiset lohkovaiheen ottelut käydään tämän ja ensi viikon aikana. Torstaina vuorossa on kymmenen ottelua, joissa monessa on vielä panoksia paljonkin pelissä. Yksi merkityksellinen peli on Irlannin ja Portugalin välinen ottelu myöhäisillassa.

Seitsemältä alkavissa MM-karsintaotteluissa Ruotsi ja Venäjä ovat pakkovoittojen edessä. Ruotsi kohtaa vierasottelussa Georgian ja Venäjä saa kotonaan vastaan Kyproksen.

Ruotsi johtaa viiden maan sisältämää b-lohkoa kuuden pelatun ottelun jälkeen 15 pisteellä. Toisena on Espanja, joka on koonnut 13 pistettä. Maat kohtaavat sunnuntaina MM-karsinnat päättävässä ottelussa toisensa, mutta mikäli Ruotsi onnistuu vierasvoiton Georgiasta ottamaan, niin maalle riittää vierasottelusta Espanjaa vastaan tasapeli suoraan MM-kisapaikkaan. Ruotsi voitti Georgiaa vastaan aiemman kohtaamisen keväällä kotonaan 1-0 -lukemin.

Venäjä on Ruotsin tavoin lohkokärjessä. Venäjä johtaa 19 pisteellä h-lohkoa, jossa on mukana kuusi joukkuetta. Venäjällä on tällä hetkellä kahden pisteen ero Kroatiaan, joka on varmistanut vähintään jatkokarsintapaikan tästä lohkosta. Joukkueilla on keskinäinen kohtaaminen luvassa sunnuntaina. Kroatia kohtaa Maltan vieraissa torstaina ja lohkon kärkikaksikon välinen taisto pelataan Kroatian kotinurmella.

Illan otteluissa Saksalla ei ole panosta enää Liechtensteinia vastaan, sillä lohkovoitto on varma. Romania kohtaa kotonaan Islannin ja tarvitsee voiton, mikäli haluaa vielä mukaan MM-jatkokarsintoihin. Romania on lohkossaan toisena tällä hetkellä ennen Pohjois-Makedoniaa ja Armeniaa, jotka pelaavat alkuillan ottelussa toisiaan vastaan.

Irlanti kohtaa omassa a-lohkon ottelussaan kotinurmella Portugalin. Irlanti on menettänyt mahdollisuutensa MM-kisoihin, mutta Portugalilla on mahdollisuus vielä suoraan paikkaan, sillä Cristiano Ronaldon johtama jalkapallomaa on toisena pisteen Serbiaa perässä. Serbialla on enää ottelu Portugalia vastaan jäljellä, joten mikäli Portugali ottaa tänään voiton, niin maalle riittää kotitasuri Serbiaa vastaan suoraan MM-kisapaikkaan. Serbia ja Portugali pelasivat Serbiassa 2-2 -tasapelin viime keväänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut