Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Brassilegenda palaa FC Barcelonan riveihin

Dani Alves palaa Barcelonaan.
AOP

FC Barcelona on tehnyt sopimuksen lukuisia mestaruuksia organisaation riveissä juhlineen Dani Alvesin kanssa. Alves on ollut syyskuusta asti pelaamatta, kun pelaaja jäi sivuun Sao Paolon kokoonpanosta. Brasialaispuolustaja pelaa uransa viimeistä kautta ja pyrkii edelleen edustamaan maatansa MM-kisoihin.

Xavi Hernandez ja presidentti Joan Laporta pistivät heti tuulemaan FC Barcelonassa hankkimalla entisen luottoratsun Dani Alvesin joukkueen riveihin. Alvesin hankinnan taustalla on halu palauttaa jotain vanhaa ja kunnollista nuoren joukkueen pelaamiseen, sillä Alves jos joku pelaaja on seuran mies.

– Olen syntynyt voittamaan. En tullut FC Barcelonaan takaisin nostaakseni jalkoja pöydälle ja ollakseni. Olen täällä koska haluan pelata ja taistella peliajasta joukkueessa sekä päästä pelaamaan. Tietysti, olen urallani pelannut laitapuolustajana ja se on varmasti paras paikkani pelata, mutta en ole asettanut itselleni mitään rajoja, voin pelata missä vain, kertoi Alves lehdistötilaisuudessa.

Alvesin paluu Barcelonan riveihin lähti hänestä itsestään liikenteeseen. Brasilialainen ilmoitti Laportalle, että hän haluaisi palata. Myöhemmin uudeksi päävalmentajaksi palkattu Xavi soitti ja halusi pelaajan joukkueen riveihin.

– Xavi soitti minulle ja kertoi, että hän haluaa minut tänne. Sen jälkeen hommat menivät todella kivuttomasti eteenpäin ja sopimus saatiin maaliin. Raha-asioissa mentiin puhtaasti Barcelonan ehdoilla, jotta sopimus saatiin järjestymään.

Xavi oli myös tyytyväinen vanhan pelikaverinsa paluuseen Barcelonaan.

– Alves on juuri niitä pelaajia joita joukkue tarvitsee. Hän hitsaa joukkuetta yhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga