Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Paris Saint-Germainin pahoinpitelykohussa yllätyskäänne – Aminata Diallo vapautettiin poliisin hoteista

Aminata Diallo keskikenttäpelaaaja PSG
AOP

Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Aminata Diallo on kiistänyt osallisuutensa hyökkäykseen joukkuetoveriaan Kheira Hamraouita vastaan.

26-vuotias Aminata Diallo pidätettiin keskiviikkona, mutta Ranskan poliisi vapautti hänet ilman syytettä torstai-iltana. Diallo ajoi Hamraouita kotiin joukkuetapaamisen jälkeen Pariisissa 4. marraskuuta, kun kaksi naamioitunutta miestä väijytti heidät.

Diallo sanoi, että tutkinta osoittaa hänen “täydellisen syyttömyytensä”. Diallon lausunnossa, jonka hänen asianajajansa julkaisi, tuomittiin “täysin keinotekoinen ehdotus hänen ja rouva Kheira Hamraouin välisestä kilpailusta, joka selittäisi, miksi hän hyökkäisi joukkuetoveriansa vastaan.

Lausunnossa todettiin lisäksi, että “Tämä teoria ei heijasta ollenkaan heidän suhteensa todellisuutta.” Lausunnossa kritisoitiin myös “Mediaspekulaatiota, joka on jo tuominnut hänet perusteettomasti, ja hän ei epäröi ryhtyä tarvittaessa oikeustoimiin kunnianloukkausta vastaan”.

Lausunnossa sanottiin myös, että Diallon pidätys yön yli poliisiasemalla Pariisin ulkopuolella oli “tarpeetonta” ja lisäsi, että “hän olisi voinut antaa lausunnon ilman, että hänet pidätettiin”. Poliisi vapautti myös 34-vuotiaan miehen, joka oli pidätetty hyökkäyksen johdosta.

Hyökkäyksen tapahtuessa ranskalainen Hamraoui raahattiin autosta ja hänen jalkojaan ja käsiään hakattiin. 31-vuotiasta Hamraouita hoidettiin sairaalassa, ja hänen käsiinsä ja jalkoihinsa tehtiin ompeleita.

Keskiviikkona Diallon pidätyksen jälkeen julkistetussa lausunnossa Paris Saint-Germain kertoi työskentelevänsä poliisin kanssa “valoittaakseen tosiasiat”. Sen lisäksi, että seura tuomitsi jyrkästi “suoritetun väkivallan”, se lisäsi myös, että se oli “toteuttanut kaikki tarvittavat toimenpiteet pelaajien terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden takaamiseksi” hyökkäyksen jälkeen.

Perjantaina ranskalaislehti L’Equipe kertoi, että PSG on pyytänyt Ranskan jalkapalloviranomaisia ​​siirtämään sunnuntain liigaottelun Lyoniin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat