Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englanti latasi kymmenen maalia San Marinon verkkoon – Italia MM-jatkokarsintoihin

FIFA World Cup Panamerican Tennis Center, San Marino Stadium, San Marino, Republic of San Marino - 15 Nov 2021
AOP

Englanti piti hauskaa maanantaina MM-karsintojen viimeisellä ottelukierroksella, kun joukkue kävi iskemässä kymmenen osumaa San Marinoa vastaan vieraskentällä. Päivän isoin yllätys oli se, kun Italia jäi lohkossaan kakkoseksi ja vaatii jatkokarsinnat päästäkseen MM-kisoihin hallitsevana Euroopan mestarina.

Englanti piti kahdessa viimeisessä MM-karsintaottelussa hauskaa Albanian ja San Marinon kustannuksella. Perjantaina Englanti kurmuutti kotona Albaniaa 5-0 -lukemin ja maanantai-iltana Gareth Southgaten valmentama joukkue otti hienon 10-0 -voiton San Marinosta vieraissa. Kymmeneen MM-karsintaotteluun Englanti teki 39 maalia ja pääsi kolme. Pisteitä joukkue keräsi 26, kun maksimi on 30.

San Marinoa vastaan Englannilta Harry Kane teki neljä maalia joista kaksi rangaistuspotkusta. Kane onnistui kolmesti perjantaina Albaniaa vastaan ja sai varmasti itseluottamusta myös Valioliiga-kentille Tottenham Hotspurin paitaan.

C-lohkossa oli huomattavasti jännittävämpää kuin San Marinossa, sillä viimeiselle ottelukierrokselle Sveitsi ja Italia lähtivät tasapisteistä. Viimeisellä kierroksella Italialle kävi hassusti, sillä joukkue pelasi Pohjois-Irlannin vieraana 0-0 -tasapelin, kun taas Sveitsi höykytti Bulgariaa kotikentällään 4-0 -lukemin.

Tämä tarkoittaa sitä, että Sveitsi voitti lohkon 18 pisteellä ennen 16 pistettä kerännyttä Italiaa ja matkaa suoraan MM-kisoihin, jotka pelataan marras-joulukuussa ensi vuonna Qatarissa. Italia tarvitsee kaksi voittoa MM-jatkokarsinnoissa maaliskuussa.

Päivän muissa otteluissa ei juuri panoksia ollut. Israel otti 3-2 -voiton Färsaarista, Itävalta kaatoi Moldovan 4-1 -lukemin. Puola koki kotitappion Unkarille 2-1 -lukemin ja Skotlanti voitti merkityksettömässä ottelussa Tanskan 2-0 -lukemin.

MM-karsinnat loppuvat tiistaina, kun luvassa on seitsemän ottelua. Suomi kohtaa historiansa isoimmassa ottelussa Ranskan Helsingin olympiastadionilla ja mikäli Huuhkajat nappaavat voiton Ranskalle merkityksettömästä pelistä pääsee joukkue MM-jatkokarsintoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut