Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Ranska kaatoi Suomen Helsingissä – Ukraina jatkokarsintoihiin

Kylian Mbappe, Ranskan maajoukkue
AOP - Kimmo Brandt

Suomi taipui jalkapallon MM-karsintojen päätösottelussa Ranskalle, joka matkasi suoraan MM-kisoihin, jotka pelataan ensi vuoden marras-joulukuussa Qatarissa. Suomen hävitessä Ranskalle ja Ukrainan voittaessa Bosnia-Hertsegovinan tulokset tarkoittavat sitä, että Ukraina etenee jatkokarsintoihin Suomen jäädessä lohkossa kolmanneksi.

Suomi pelasi loistavan ottelun Helsingin olympiastadionilla Ranskaa vastaan, mutta taipui lopulta toisen jakson takaiskuilla 2-0 -lukemin. Otteluun päättyi myös Huuhkajien toppareiden Paulus Arajuuren ja Joona Toivion maajoukkueurat.

Hallitsevan maailmanmestarin maaleista vastasivat vaihdosta kentälle tullut Real Madridin kärki Karim Benzema ja PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappe. Benzema laukoi pallon Leo Väisäsen jalan kautta ohi Lukas Hradeckyn ja Mbappe sijoitti vastahyökkäyksessä pallon tarkasti takakulmaan ohi Hradeckyn.

Suomi oli ensimmäisen tunnin ottelussa vahvasti mukana, mutta loistavia maalintekopaikkoja Markku Kanervan valmentama joukkue ei saanut luotua. Toisen jakson vahvan alun jälkeen Didier Deschamps otti Benzeman ja Kingsley Gomanin kentälle, joten Ranskan hyökkäys vain vahvistui, ja siitä todisteena oli kaksi hienoa osumaa.

Bosnia-Hertsegovina taipui omassa ottelussaan Ukrainalle Suomen tavoin 2-0 -lukemin. Kotijoukkue tuli otteluun kovin vajaamiehisenä ja oli pelissä mukana ensimmäisen tunnin, mutta vierasjoukkue teki tarvittavat maalit jatkokarsintapaikan saamiseksi Oleksander Zinchenkon ja Artem Bovbykin toimesta.

Ranska matkasi lohkosta voittajana jatkoon. Ukraina ohitti Suomen kerättyään 12 pistettä ja Suomelle kertyi vain 11 kahdeksassa ottelussa.

Muissa otteluissa muun muassa Wales venyi kotitasapeliin Belgiaa vastaan ja Hollanti nousi lohkovoittoon Memphis Debayn kahdella maalilla toisen jakson lopulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat