Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Huuhkajien fanit FIFA:n FIFA Fan Award -palkinnon saajaehdokkaiden joukossa

AOP

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on julkaissut tämänvuotiset ehdokkaansa FIFA Fan Award -palkinnon saajiksi. Palkinnolla kunnioitetaan minkä fanien tai faniryhmien upeita hetkiä ja eleitä.

Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n tiedotteen mukaan FIFA Fan Award -palkinnolla tunnustetaan, että kannattajat ympäri maailmaa ovat kauniin lajin sydän. FIFA julkaisi palkinnon vuonna 2016 korostaakseen minkä tahansa fanin tai faniryhmän erinomaista hetkeä tai elettä sarjatasosta, sukupuolesta tai kansallisuudesta riippumatta.

Palkinto on ainutlaatuinen The Best FIFA Football Awards -palkintogaalan yhteydessä, koska se on tarkoitettu faneille ja se on fanien äänestämä. Kaikkien palkintojen voittajat paljastetaan The Best FIFA Football Awards -tilaisuudessa Sveitsin Zürichissä 17. tammikuuta 2022.

Vuoden 2021 palkintoehdokkaat

Tanskan ja Suomen fanit

Kun jalkapallon vuoden 2021 EM-kisayleisö odotti Tanska-Suomi-ottelun ensimmäisen puoliajan aikana uutisia Tanskan tähtipelaajan Christian Eriksenin tilasta, molempien joukkueiden fanit kokoontuivat yhteen tunteellisessa kunnianosoituksessa. Huuhkajien fanit huusivat “Christian” ja tanskalaiset vastasivat “Eriksen”.

Saksalaiset jalkapallofanit

Kun tuhoisat tulvat tappoivat yli 170 ihmistä ja 150 ihmistä joutui kateisiin ympäri Saksan Rheinland-Pfalzin ja Nordrhein-Westfalenin osavaltioita, eri seurojen fanit kokoontuivat keräämään apua rahan, ruoan ja muiden tarvikkeiden muodossa.

Imogen Papworth-Heidel

11-vuotias englantilaistyttö Imogen Papworth-Heidel järjesti 7,1 miljoonan punnan arvoisen liikuntahaasteen kerätäkseen rahaa Ison-Britannian avaintyöntekijöille korona-kriisin aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021