Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Tanska korvaa harjoitusasujensa sponsorimainokset kannanotoilla Qatarin vuoden 2022 miesten MM-kisoissa

Tanskan miesten jalkapallomaajoukkue
AOP

Tanskan jalkapalloliitto DBU on vahvistanut lausunnossaan, että heidän perinteiset sponsorinsa Danske Spil A/S ja Arbejdernes Landsbank luopuvat tavanomaisista sponsoripaikoistaan ​​Tanskan harjoitusvarusteissa ja ne korvataan sarjalla viestejä ja merkintöjä.

Tanskan miesten maajoukkue korvaa sponsorit “kriittisillä viesteillä” lisätäkseen tietoisuutta Qatarin meneillään olevista ihmisoikeuskysymyksistä ennen vuoden 2022 miesten MM-kisoja Qatarissa.

Lisäksi Tanskan jalkapalloliitto DBU aikoo rajoittaa Qatariin vuoden 2022 turnaukseen matkustavien ihmisten määrää korostaakseen sitä tosiasiaa, että he ovat paikalla vain urheilutapahtumaa varten, eivätkä edistääkseen Qatarin isännöimiä tapahtumia.

Qatar on saanut kovan vastareaktion sen jälkeen, kun sille myönnettiin oikeus isännöidä jalkapallon miesten vuoden 2022 MM-kisoja vuonna 2010, ja maan kiistanalainen ihmisoikeustilanne on keskustelun keskipiste.

DBU:n toimitusjohtaja Jakob Jensen kommentoi päätöstä lausunnon yhteydessä.

–  Miesten maajoukkueella on ollut loistava ja upea karsinta ja se on varmistanut Tanskan pääsyn MM-kisoihin ennätysajassa.

– DBU on pitkään arvostellut voimakkaasti Qatarin MM-kisoja, mutta nyt tehostamme ponnistelujamme ja kriittistä vuoropuhelua entisestään. Hyödynnämme sitä tosiasiaa, että olemme jo karsiutuneet kisoihin, työskennelläksemme lisämuutoksen eteen Qatarissa.

Tanska aikoo kiinnittää huomiota asioihin monipuolisesti.

– Olemme pitkään kiinnittäneet huomiota Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n ja Qatarin kohtaamiin haasteisiin, ja teemme niin jatkossakin.

Jensen kiitteli sponsorien, jotka ovat olleet valmiita luopumaan paikastaan ​​Tanskan harjoitusasuissa lisätäkseen tietoisuutta, ponnisteluja.

– Se on erittäin vahva signaali, että myös kumppanimme taistelevat parempien olosuhteiden puolesta Qatarissa, Jensen sanoi.

– Kumppanit tukevat tanskalaista jalkapalloa, miesten maajoukkuetta ja urheilullista osallistumista EM- ja MM-kisoihin – eivät yksittäisiä isäntiä.

DBU on myös vahvistanut jatkavansa yhteistyötä Amnesty Internationalin kanssa auttaakseen löytämään ja harkitsemaan uusia aloitteita Qatarin olosuhteiden parantamiseksi ennen MM-kisojen rakentamista ja että “Uudistukset pannaan täysimääräisesti täytäntöön ja pidetään käytössä Qatarissa – jopa MM-kisojen päätyttyä”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet