Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjassa maanantain taistelu päättyi tasapeliin

Cadiz CF vs Granada
AOP

Espanjan La Ligassa 17’sta ottelukierros pelattiin loppuun maanantain myöhäisillassa, kun Cadiz sai vieraakseen Granadan. Pitkään näytti siltä, että ottelussa päädytään kotivoittoon, mutta lopulta vierasjoukkue nousi ottelussa tasoihin.

La Ligassa pelattiin maanantaina totuttuun tapaan ainoastaan yksi ottelu, kun kaksi alemman kastin joukkuetta, eli Cadiz ja Granada ottivat mittaa toisistaan. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon 1-1 -lukemin, kun maalinteossa onnistuivat Santiago Arzamendia ja Jorge Molina. Pistejaon myötä Cadiz nousi 13 pisteeseen ja Granada 16 pisteeseen. Granadalla on toki yksi peli vähemmän pelattuna ottelusiirtojen takia.

Ottelussa nähtiin avausmaali reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun kotijoukkue siirtyi paragualaishyökkääjä Arzamendian maalilla johtoon. Ottelun avausjaksolla nähtiin maalin jälkeen yksi kärhämä, josta kummallekin joukkueelle tuomittiin keltainen kortti.

Puoliajalla kotijoukkueen ensimmäisen maalin värkänneet Fali ja Arzamendia otettiin vaihtoon, sekä vierailta lähti ranskalaispelaaja Maxime Gonalons vaihdon puolelle.

Granada hallitsi ottelua ja sai toisella jaksolla vahvaa otetta itselleen. Reilun tunnin pelin jälkeen tehdyt vaihdot paransivat entisestään vieraiden tilannetta. Lopulta tasoitusmaali näki päivänvalon 88. peliminuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Angel Montoro loi paikan ja Molina iski kauden toisella osumallaan pelin tasoihin.

Ottelun lisäajalla nähtiin vielä ulosajo, kun Cadizin keskikenttämies Salvi Sanchez sai toisen keltaisen ja lensi tämän jälkeen ulos. Viimeisillä minuuteilla Granada ei kuitenkaan onnistunut käyttämään tilannetta hyödyksi.

Cadizin kausi jatkuu torstaina Copa Del Reyssa Albaceten vieraana ja La Ligassa viikonloppuna Real Madridin vieraana. Granada kohtaa Copa Del Reyssa Manchan torstaina ja viikonloppuna kotipelissä Mallorcan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga