Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Supertähti Kim Kardashian ja Valioliiga-seura Leedsin omistaja Andrea Radrizzani mukana pelastamassa 130 afganistanilaista naispelaajaa

Kim Kardashian mediatähti USA
AOP

Mediatähti Kim Kardashian ja Leeds Unitedin omistaja Andrea Radrizzani auttoivat entistä Afganistanin naisten maajoukkueen kapteenia Khalida Popalia lennättämään torstaina 130 afganistanilaista naisjalkapalloilijaa ja heidän perheenjäseniään Pakistanista Iso-Britanniaan.

Tanskan Kööpenhaminassa asuva Khalida Popal on johtanut naisurheilijoiden evakuointitoimia Afganistanista sen jälkeen, kun Ṭālibān kaappasi vallan Afganistanissa elokuussa.

Popal kertoi twiitissään, että yhdysvaltalainen mediatähti Kim Kardashian ja hänen vaatemerkkinsä maksoivat tilauslennon, johon kuului teini-ikäisiä pelaajia. Leeds Unitedin italialainen omistaja Andrea Radrizzani sanoi Twitterissä antamassaan lausunnossa, että “Olemme ylpeitä saadessamme olla osana” ponnisteluissa.

Myös newyorkilainen rabbi Moshe Margaretten oli mukana projektin järjestelyissä.

– Kiitos @KimKardashian ja @SKIMS sydämeni pohjasta, että lahjoititte avokätisesti kaikki varat tälle lennolle. Äitini on suuri fanisi, ja nyt minäkin! Kim Kardashian West on esimerkki muille astua esiin ja auttaa muita heidän tarvitseessaan, Popal twiittasi.

Myös Kardashian oli onnellinen mukanaolostaan.

– On suuri etuoikeus olla osa tätä henkiä pelastavaa tehtävää pelastaa Afganistanin nuorten naismaajoukkue! Kaikilla tytöillä on oikeus olla mitä haluavat. He ovat rohkeita ja on traagista, että heidän täytyi paeta maastaan, koska he halusivat pelata lajia, jota he rakastavat.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ilmoitti lokakuussa, että toisen naisten jalkapalloon ja koripalloon liittyvän 57 pakolaisen ryhmän evakuointi Afganistanista, jotka koostuvat pääasiassa naisista ja lapsista, on saatu päätökseen neuvottelujen jälkeen.

Aiemmin tänä vuonna Australia evakuoi yli 50 naispuolista afgaaniurheilijaa ja heidän huollettaviaan urheilumaailman merkittävien henkilöiden lobbauksen jälkeen, kun taas useat Afganistanin nuorten naisten maajoukkueen pelaajat saivat turvapaikan Portugalissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat