Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Veikkausliigan HIFK sai kaksi uutta suursijoittajaa omistajikseen: “Haluamme olla mukana nostamassa HIFK:n Suomen parhaaksi jalkapalloseuraksi”

HIFK Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigassa pelaava HIFK on saanut kaksi suurtoimijaa omistusportaaseensa mukaan. Alfamark Group Oy ja Auta Holding Oy sijoittavat jatkossa Oy HIFK Fotboll Ab:n toimintaan.

Alfamark-yhtiöiden historia alkaa vuodesta 2013. Tuolloin perustettiin yhtiö, josta on vuosien varrella kasvanut monialakonserni. Sen toiminta keskittyy rakennus- ja kiinteistöhankkeiden kehittämiseen, startup-sijoittamiseen, rahoitus- ja sijoitustoimintaan sekä näihin liittyviin konsultointipalveluihin.

Alfamark-yhtiöiden omistus on pysynyt kahdella henkilöllä. Toinen heistä on perustaja ja omistaja, kehitysjohtaja Kimmo Starck. Starck on ideoinut ja luonut toimintaedellytykset monille konsernin yhtiöille. Näihin lukeutuvat muun muassa Alfa Oil Oy, Alfa Terminal Oy, Aware Applications Oy, Atico Oy sekä Alfa Garage Ab.

Toinen nyt mukaan lähtevistä sijoittajista on Alfamarkin toinen perustaja ja omistaja Snezana Leibinen. Yrittäjätaustaisella Leibisellä on kokemusta kiinteistönvälitys-, sijoitus- ja rakennustoiminnasta niin suomalaisten kuin ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Leibinen hoitaa yhtiöiden johto- ja hallintotehtäviä, sopimusasioita sekä projektijohtamista.

– Päätimme lähteä mukaan yhteisen ystävämme vinkistä. Jalkapallo lajina kiinnostaa nyt entistä enemmän, ja intohimoisina yrittäjinä haluamme olla mukana nostamassa HIFK:n Suomen parhaaksi jalkapalloseuraksi ja maailmankartalle, Leibinen kertoo.

Kolmas sijoittaja on Auta Holding Oy:n perustaja ja omistaja Sami Sillgren. Hän on toiminut yksityispankkiirina vuodesta 2005 ja yrittäjänä vuodesta 2015. Sillgren on pelannut aiemmin amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen Euroopan pääsarjoissa.

Auta Holding Oy omistaa osittain tai kokonaan useampia muita yhtiöitä, jotka liittyvät kiinteistösijoittamiseen, -konsultointiin, -kehittämiseen ja -huoltoon. Kiinteistöalan lisäksi Auta Holding Oy tekee startup-sijoituksia ja kerää niihin rahoitusta sekä järjestää yleisötapahtumia.

Sillgrenin alaisuudessa toimivat muun muassa, Auta Capital Oy, Auta Partners Oy, Auta Group Oy, Auta Tontit Oy, Alfa Housing Oy, Döds Finland Oy sekä Pickala Villas Holding Oy.

– Itse lähdin mukaan, koska jalkapallossa on hyvä noste Huuhkajien menestyksen ansiosta. Haluan olla mukana viemässä suomalaista jalkapallokulttuuria lähemmäs kansainvälistä tasoa hyvien yhteistyökumppaneiden ja omistajien kanssa. Lisäksi minua kiinnostaa verkostoitua ja tehdä yhteistyötä uusien tuttavuuksien kanssa, Sillgren toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized