Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin upea viimeistely sinetöi pisteen Norwichille

Teemu Pukki juhlii maalia Norwichin pelaajien kanssa.
AOP

Valioliigan tiistain kierroksen ensimmäisessä ottelussa putoamista vastaan taistelevat Newcastle ja Norwich kohtasivat toisensa. Päivän toisessa ottelussa paremmuudesta mittelivät Leeds ja Crystal Palace. Newcastlen ottelusta ei tapahtumia puuttunut, sillä matsissa nähtiin punainen, rangaistuspotku ja yksi älyttömän komea osuma.

Teemu Pukki iski kauden neljännen maalinsa ja venytti Norwichin pisteputken Valioliigassa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun Pukin edustama joukkue pelasi sarjajumbo Newcastlen vieraana 1-1 -tasapelin.

Ottelun avausjaksolla Newcastle joutui heti vajaamiehiseksi, kun kymmenen peliminuutin jälkeen kotijoukkueen irlantilaispuolustaja Ciaran Clark kaatoi puolittaisessa läpiajossa olleen Pukin ja lensi suoralla punaisella ulos.

Norwich ei avausjaksolla saanut maalia luotua ja toisellakin jaksolla Newcastle hallitsi peliä ensimmäiset 25 minuuttia kunnes kulmapotkun jälkitilanteesta tulleen käsivirheen myötä kotijoukkue sai VAR-tarkastelun kautta rangaistuspotkun. Englantilaishyökkääjä Callum Wilson asettui laukomaan rangaistuspotkua ja onnistui iskemään kotijoukkueen vajaalla 1-0 -johtoon, vaikka hollantilaismaalivahti Tim Krul pääsikin käsineen pallon väliin.

Kotijoukkue vetäytyi puolustamaan entistäkin tiukemmin avausmaalin myötä ja pitkään näytti, että Newcastle ottaa ensimmäisen voittonsa tällä kaudella, mutta toisin kävi. Pukki toi joukkueensa tasoihin reilu kymmenen minuuttia ennen loppua, kun keskityksen jälkeen suomalainen naulasi volleylla rangaistusalueen sisältä pallon yläkulmaan ohi voimattoman Martin Dubravskan tasoittaen pelin.

Norwich sai tasoitusmaalista energiaa ja joukkueen ranskalaispelaaja Pierre Lees Meloulla oli lisäajalla komean pallonriiston päätteeksi loistava mahdollisuus iskeä Norwich voittoon, mutta Lees Meloun takakulmaan laukoman sijoituksen väliin slovakialaismaalivahti pääsi sääriluunsa voimin väliin ja piti ottelun tasatilanteessa.

Newcastlella on viikonloppuna vastassa Burnley, joka on 13 ottelun jälkeen sarjassa 19. sijalla kahden pisteen erolla Newcastleen, joten joukkueelle voitto lauantain ottelusta olisi äärimmäisen tärkeä. Norwich yrittää jatkaa pisteputkeaan Tottenhamia vastaan, joka kohtaa Brentfordin torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga