Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Ham jäi tasapeliin kotikentällään

Maupayn tappouhkauksista syyte
AOP

Valioliigan keskiviikon kierros tarjosi loistavaa viihdettä ja hyvää viihdettä tarjottiin etenkin Lontoossa, kun West Ham sai vastaansa Brightonin. Kyseessä oli Valioliigan kärkipään kamppailu, joten pisteet olivat kummallekin joukkueelle äärimmäisen tärkeät.

Valioliigassa neljäntenä ennen 14. kierrosta ollut West Ham hyytyi kotikentällään 1-1 -tasapeliin sarjassa kahdeksantena ollutta Brightonia vastaan, joka nousi ainakin hetkellisesti seitsemänneksi tasapelistä tulleen pisteen myötä.

Kotijoukkue sai otteluun räväkän alun, kun tshekkihyökkääjä Tomas Soucek naulasi viiden peliminuutin jälkeen West Hamin johtoon. Soucekille maali oli miehen kauden ensimmäinen ja Valioliiga-uran 14. Maaliin esityön teki espanjalainen Pablo Fornals.

Avausjaksolla ja koko ottelussa pallonhallinta oli reilusti vierasjoukkueen, mutta ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue loi enemmän maalintekopaikkoja kuin vieraat.

West Ham iski maalinedustalta toisen jakson alussa 2-0 -osuman, mutta pitkien VAR-tarkastusten jälkeen maali hylättiin millimetrin paitsiona, joten ottelun toinen maali sai odottaa tulemistaan myöhempänä ajankohtana.

Kotijoukkue loi kuin liukuhihnalta, mutta Brightonin maalilla espanjalaismaalivahti Robert Sanchez teki kerta toisensa perään loistavia torjuntoja.

Sanchezin uroteot palkittiin hyökkääjien toimesta varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla, kun Tariq Lamptey keskitti pallon rangaistusalueelle ja ranskalaishyökkääjä Neal Maupay laukoi saksipotkulla Brightonin tasoihin. Maali oli ranskalaiselle kauden viides ja Brighton uran 23.

West Ham sai vielä kuuden minuutin lisäajalla luotua kulmapotkuista ja taidokkaista syötöistä pari loistavaa maalintekopaikkaa itselleen, mutta voittomaali jäi tulematta. Pisteet jaettiin lopulta 1-1 -lukemin.

Viikonloppuna West Ham saa kotikentälleen vieraaksi sarjakärki Chelsean ja ensi viikolla joukkue pelaa kotikentällään Dinamo Zagrebia vastaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen päätöskamppailun. Brighton pyrkii viikonloppuna jatkamaan pisteputkeaan Southamptonin vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga