Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmundin englantilaispelaaja Jude Bellingham sai sakot kohupuheistaan

Jude Bellingham
AOP

Bundesligassa pelaavan Borussia Dortmundin englantilainen keskikenttäpelaaja Jude Bellingham joutui kohun keskelle, kun hän laukoi syytöksiä Bayern München -ottelun tuomaritoiminnasta.

Saksan jalkapalloliitto DFB on määrännyt Borussia Dortmundin 18-vuotiaalle englantilaiselle keskikenttäpelaajalle Jude Bellinghamille 40 000 euron sakot epäurheilijamaisesta käytöksestä, kun hän kritisoi erotuomari Felix Zwayeria lauantaina Bayern Münchenille Bundesliga-tappion jälkeen.

Zwayer oli hylännyt Dortmundin rangaistuspotkuvaatimuksen ennen kuin vihelsi Bayernille rangaistuspotkun Mats Hummelsin käsipallosta. Robert Lewandowski teki maalin rangaistuspotkusta, jolloin Bayern voitti 3-2.

Ottelun jälkeen Englannin maajoukkuepelaaja Bellingham kommentoi Zwayerin tuomarointia tiukkasanaisesti Norjan Viaplay Footballin haastattelussa.

– Voit katsoa monia päätöksiä pelissä. Annat erotuomarille, joka on aiemmin manipuloinut ottelun, Saksan suurimman pelin. Mitä odotat?

DFB sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa, että Bellingham “Epäili ja lopulta kielsi erotuomarin puolueettomuuden” kommenteissaan. Sekä Dortmund että Bellingham ovat hyväksyneet DFB:n tuomion.

Zwayer yhdistettiin vuonna 2005 skandaaliin, jossa erotuomari Robert Hoyzer tuomittiin vankilaan kahden miljoonan euron vedonlyöntipetoksesta. DFB oli antanut Zwayerille kuuden kuukauden toimintakiellon, koska hän otti vastaan ​​300 euroa Hoyzerilta ja suostui tekemään ottelussa vääriä päätöksiä ollessaan avustavana tuomarina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga